Portal 072info

Upoznajte ga po priči o bivšoj djevojci

Naučile ste sve pravila o ponašanju dok ste sa njim, da ga imate uz sebe, da vam je uvijek zanimljivo, ne smarate ga, i ne ispitujete o bivšim djevojkama. Ali ko ga bolje poznaje od bivše djevojke? Priča o njima će vam reći mnogo više nego što mislite, stoga potrudite se da izvučete par bitnih detalja. Saznajte šta možete očekivati od njega uz pomoć prošlosti.

Ukoliko vam kaže da nema bivše, da ste mu vi prva djevojka znajte da je to mač sa dvije oštrice. Ili je previše neozbiljan pa nije znao zadržati djevojku duže ili je potpuno neiskusan. Vezano za prvi slučaj nadajte se da ste vi ta srećnica u koju se zaljubio i koju će ženiti ali teško da ćete biti prosvjetljenje, a u drugom slučaju gledat će na vas kao boginju i voljeti onako kako se i voli prvi puta. Budite spremne da budete učiteljice i da ne kažnjavate strogo greške početnika.

Ovaj vas voli i želi da je voljen, bez stida će to priznati, savršen ukoliko želite da se skrasite i imate nekoga ko će vas maziti. On to radi sa lakoćom. To je osoba koja uskače iz jedne u drugu vezu i treba da vam je to signal da je nesiguran i da ga je strah samoće. Teško da će on prvi ostaviti a ako to i uradi onda je tu druga djevojka, jer sigurno neće ostaviti dok nema neku rezervu.

Varao je svoju bivšu i vi se sada nadate da vas neće? Možda, ali vjerovatnoća je ista koliko je i to da će kometa pasti u vaš komšiluk. U to niko ne vjeruje, ali da ne bi odmah odustale, raspitajte se o razlozima varanja. Ukoliko je odgovor dosada, sigurno se neće promjeniti, a ako je bio nezadovoljan možda je sada sa vama sve potaman pa neće ponoviti varanje, mada je i to često za nepovjerovati.

Ukoliko je on prevaren vjerovatno nećete moći doprijeti do njega, teže vam se otvara, ili ipak proganja, malo je ljubomoran bez razloga, to je sve jer ne želi ponovo slomljeno srce. Budite strpljive i volite ga, on umije da bude odličan, vjerovatno je i prije bio ali se plaši istog scenarija.

Ukoliko je raskidao i mirio se po hiljadu puta, on ne zna šta hoće, to mu je crta karaktera ili je Vaga u horoskopu. Donošenje odluka za njega je prevelik napor, nije tip koji će se zauvijek vezati te vas sa njim čeka emotivni brodolom.

Izlazio je samo sa djevojčicama? Bez obzira da li je samo hranio svoj ego ili voli bez obaveze, svakako nije spreman da se veze. Muškarac koji se zabavlja sa mlađim djevojkama najčešće ima samo potrebu za kontrolom.

Sada znate šta vam je činiti, ili ga zagrliti jako ili proslijediti nekoj novoj djevojci.

Podijelite članak