Portal 072info

Upoznala muža na internetu, silovao joj kćerke pa ih iskasapio

20200918182436 622069
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ruskinja Valentina Saprunova saznala da je njen vjerenik Vitalij Molčanov osuđivani psihopata tek kada joj je silovao i raskomadao kćerke Janu (13) i Elenu (8).

Razvedena medicinska sestra upoznala je poremećenog Vitalija prije šest mjeseci na internetu, a početkom avgusta se zbog njega sa djecom preselila iz Sibira na sam zapad Rusije, u grad Ribinsk u Jaroslavskoj oblasti.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Međutim, u utorak uveče, kada se vratila kući sa posla, zatekao ju je jeziv prizor i saznanje da je čovjek u koga se zaljubila prvo silovao, a zatim nožem raskomadao njene maloljetne kćerke, te da mu to nije bio prvi put da počini tako jeziv zločin.

Molčanov je, naime, 2010. godine pušten na slobodu nakon što je izdržao dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog pedofilije i ubistva, ali je svoju mračnu prošlost uspješno krio od okoline punih deset godina.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Ruski mediji pišu da je Valentina saznala za njegove prethodne zločine tek kada su je policajci upitali kako je mogla da ostavi djecu samu sa osvjedočenim monstrumom. Ona im je ispričala da je Vitalija upoznala prije šest mjeseci na internetu, da je mislila da je on “čovjek njenog života”, da su nedavno počeli da žive zajedno i da nije imala pojma da je ranije osuđivan zbog pedofilije i ubistva.

Stanari zgrade u Ribinsku u kojoj je Molčanov živio kažu da su bili šokirani kad su shvatili da im je komšija bio poremećeni pedofil i ubica, te da su mislili da je skroman i vrijedan električar.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

“Uvijek se pristojno javljao na hodniku, izgledao je kao dobar i vrijedan čovjek. Radio je nešto sa strujom, mislim da je bio električar. Strašno je šta je uradio tim djevojčicama. On je zvijer, treba ga kastrirati”, ispričala je novinarima njegova komšinica.

“Rekla je da se preselila sa kćerkama iz Sibira, da je prevalila 2.500 kilometara kako bi živjela sa novim verenikom. Bukvalno je izgubila svijest kada su joj policajci objasnili sa kim se vjerila”,  rekao je izvor iz istrage za ruski list “Komsomoljskaja pravda”.

Valentina je istražiteljima otkrila da je počela da se svađa sa Vitalijem kada se zaposlila u bolnici u Ribinsku, jer je imala 24-časovne smene, pa je on sam čuvao djecu kod kuće. Često je dobijao napade besa i ljubomore, ali je ona mislila da je to samo faza.

Nakon brutalnog zločina, Molčanov je na bijelom biciklu pobjegao u nepoznatom pravcu, a ruska policija je njegovo hapšenje označila kao prioritet. Mediji javljaju da više od 100 policajaca radi na slučaju i da se očekuje da će uskoro biti uhvaćen.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 49
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Gdje joj stane: Pogledajte kako ruska kradljivica pljačka radnju (VIDEO)

072info.com

Rusija ne planira novo zatvaranje uprkos naglom rastu broja zaraženih

072info.com

Potvrđena učinkovitost ruske vakcine, blage nuspojave

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6