Upoznavanje djevojke na javnom mjestu

Upoznavanje djevojke na javnom mjestu

Approaching-a-girl

Svjedoci smo da se u posljednje vrijeme sva prijateljstva sklapaju isključivo na društvenim mrežama, da nema više prilazaka i upoznavanja, da se društveni život sveo isključivo na Facebook i ostale mreže. Ženu možete upoznati na bilo kojem mjestu, nikad ne znate gdje ćete naći osobu svojih snova.

Sve što je potrebno je odvojiti se sa društvenih mreža i gledati, posmatrati. Na internetu ne možete odmah procjeniti kakva je djevojka, da li je inteligentna i emancipovana. Za neke stvari potreban je kontakt očima, potreban je osmijeh- naravno u granici normalnog, ne onaj osmijeh koji bi mogao djelovati kao da ste arogantni, uobraženi, ali ne ni onaj osmijeh koji pokazuje stidljivost. Neke djevojke vole stidne muškarce, ali isto tako mnoge vole muškarce koji se ne plaše izazova i rizika.

Prilazak djevojci treba da bude samouvjeren, bez otrcanih rečenica koje nikada ne pale. Ljubaznost i dobri maniri će uvijek pobjediti, a sasvim dovoljno za početak konverzacije je pitanje tipa „Kako si?“ ili „Šta radiš večeras?“.

Za nastavak razgovora i upoznavanja, potrebno je da primjetite znak da je zainteresovana, to je osmijeh ili igranje sa kosom. A ako slučajno ostvari neki fizički kontakt, to je zaista dobar znak. Ukoliko primjetite nezainteresovanost koji je vrlo lako primjetiti, ako je osoba previše rezervisana u razgovoru, jednostavno recite „Drago mi je što smo se upoznali“ i nemojte biti napadni te ne gubite više svoje vrijeme.

Bitno je ne žuriti u svemu, ako primjetite zainteresovanost, budite kratki, vratite se svojim prijateljima, idite korak po korak i kažite „Možda možemo da se vidimo kasnije i propričamo.“ Dovoljno da je natjerate da misli o vama u nastavku. A najvažnije od svega je biti svoj.

Prije nego priđete djevojci obratite pažnju na svoje nedostatke, te ih dobro sakrijte, jer žene sve vide. Ne budite škrtice, platite piće, a ukoliko ona insistira da ona plati, recite joj da to ima priliku naredni puta, tako ćete shvatiti da li postoji šansa i za naredni izlazak. Mnoge žene obraćaju pažnju na ovo, pa na osnovu njene reakcije možete uvidjeti koliko je zainteresovana.

U koliko je žena u grupi sa više prijatelja, imajte u vidu da morate impresionirati više od jedne djevojke. I zapamtite da žene baš sve vide, ukoliko skrene pogled u stranu, možda želi da vidi baš vas. Isto tako ako vi gledate u drugu djevojku duže nego je to normalno, ona vjerovatno to može da vidi isto kao i vi što vidite.

Ne žurite sa izjavama ljubavi, neka stvari idu sporije. Nikad ne zaboravite manire, otvorite joj vrata, budite ljubazni, budite uredni, budite svoji. Ne ponašajte se perverzno u njenom prisustvu, mala je vjerovatnoća da će joj se to svidjeti.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica