Uprava za indirektno oporezivanje prodaje dvije tone svježeg voća

Uprava za indirektno-neizravno oporezivanje Regionalni centar Tuzla objavio je DIREKTNU PRODAJU lakokvarljive carinske robe. Na prodaju je preko dvije tone voća.

Uprava za indirektno-neizravno oporezivanje Regionalni centar Tuzla objavio je DIREKTNU PRODAJU lakokvarljive carinske robe.

Prodaja će se održati dana 01.07.2022. godine u 14:00 sati, u sjedištu Uprave za indirektno oporezivanje, Regionalnog centar Tuzla, na adresi Mitra Trifunovića Uče 161, Tuzla.

Na prodaju je preko dvije tone voća.

Prodaju se:

LOT1. Breskva svježa, 900 kg.

LOT 2. Kajsija svježa, 540 kg.

LOT3. Nektarina svježa, 290 kg.

LOT 4. Višnja svježa, 528 kg.

Direktna prodaja robe će se vršiti bez obaveze polaganja depozita, a pravo učešća imaju osobe registrovane kod nadležnih organa za trgovinu voćem i povrćem.

“Osobe zaposlena u bilo kojoj organizacionoj jedinici UIO BiH, kao i njihovi srodnici do trećeg stepena krvnog ili tazbinskog srodstva ne mogu biti ponuđači”, navodi se u oglasu.

Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti Komisiji za pregled, procjenu vrijednosti i prodaju robe u Regionalnom centru Tuzla i moraju sadržavati tačno određenu robu (LOT) koja je predmet ponude, kao i ponuđenu cijenu, a dostavljaju se najkasnije do 13:45 sati, na dan održavanja prodaje. Ponude se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu: UIO BiH-RC Tuzla​.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE