Upriličena proslava prvog rođendana portala 072info (FOTO)

IMG_0559jjjjjj

Portal 072info u proteklih 365 dana postojanja za kratko vrijeme svog egzistiranja uveliko se razlikovao u mnogim stvarima od drugih internet medija, a obilježavanje i svečana proslava rođendana koja se sinoć realizovala u Caffe&food baru Film samo je još jedna od potvrda različitosti. Tako je u do posljednjeg mjesta ispunjenom Filmu upriličena svečanost kojom se portal 072info odlučio zahvaliti svim prijateljima portala, poslovnim saradnicima, čitateljima i kolegama novinarima a koji su proteklu godinu dana sa ponosom dospjeli na listu prvenstveno prijatelja ali i poslovnih saradnika portala.

Za voditeljski dio programa profesionalno i vrhunski pobrinuo se Almir Hadžajlić Labud, jedan od najboljih bh. vokala i voditelja, a čiji je angažman dodatno podigao proslavu rođendana na još veći nivo. Na samom početku večeri prisutnima se obratio osnivač i direktor portala 072info, a koji se zahvalio prisutnima što su svoje cijenjeno vrijeme odlučili provesti sa njima. U svom kratkom obraćanju kazao je kako mu je to najteži govor u životu ali ujedno i najdraži, te obećao kako će predstojeća godina rada biti još bolja i uspješnija.

Za odličan muzički dio programa bili su zaduženi Nero i Ado, a koji su zahvaljujući pažljivo biranim pjesmama dobru atmosferu uspjeli zadržati do samog kraja večeri. Kao što je od ranije javnosti poznato, povodom prve godišnjice portala organizovan je ‘Ludi mjesec uz 072info’ u kojem su čitatelji portala mogli uživati u bogatim nagradnim igrama. Tako je još jednom neizbiježno pomenuti prijatelje portala ali i sinošnje večeri kao i cijelog mjeseca marta a to su:

– Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’
– Hotel Dubrovnik Zenica
– ProComp
– Divan namještaj
– IziMobil Sarajevo
– Ag-shop Jašarević
– ZipZap Internet
– Autoškola ‘IZO-PROMET’ na čelu sa instruktorom Hrnjić Harisom
– Impir komerc BiH
– Apartmani BEDI Vlašić
– Caffe&food bar Film
– Hercegovina vino
– Energetsko piće Sexes
– Pivo Beck’s
– Sokovi Juicy

Proslava rođendana ostat će zapamćena i po potpisivanju saradnje sa TNT Grupacijom što podrazumijeva da portal 072info od 01. aprila postaje generalni medijski partner TNT GROUP-a za zeničku regiju. Ovo partnerstvo će se najviše oslikavati uskom saradnjom na Narodnom radiju i Kanal 6 Televiziji; ali i drugim uslugama TNT GROUP-a kao što je Jukebox softwere čiji će biti distributeri u Zenici. Tako su direktor portala 072info i generalni programski direktor TNT GROUP-a, Kenan Kavazović, sinoć potpisali partnerstvo koje je još jedan od pokazatelja da 072info već pravi svoje prve uspješne korake u ovoj predstojeći godini rada.

Tokom svog egzistiranja na polju internet medija portal 072info postao je prepoznatljiv po mnogobrojnim nagradnim igrama kojima se zahvaljuje svojim čitateljima na ukazanom povjerenju, a sve to realizuje zahvaljujući poslovnim partnerima čime se naročito ponose. S tim u vezi sinoć je u Filmu upriličeno uručenje tri glavne nagrade “ludog mjeseca” i to Mobitel Nokia 100 sa 64 KM kredita na računu koje je obezbijedio Izi mobil Sarajevo a kojeg je uručila Adla Abazović. Vaučer vikenda za dvije osobe na Vlašiću uručila je ispred Apartmana ‘BEDI’ Vlašić Belma Kokić, dok je glavnu nagradu koju je omogućio partner ProComp – Tablet uručio direktor portala.

Portal 072info se ovim putem želi zahvaliti i svojim kolegama novinarima i njihovim medijskim kućama koji su i pored obaveza prema drugim terenima odlučili doći i podržati mlade novinare a to su: Dnevni Avaz, BM Radio, Sport ZDK, Superinfo, Magazin Express, Narodni radio, Kanal 6 Televizija, TNT Radio, Televizija Zenica, Kakanj-x.com.

Ugodan ambijent i pozitivna atmosfera definitivno su vladali tokom cijele večeri, a osmijesi na licima uvaženih gostiju po završetku oficijelnog dijela programa pokazatelj su da se na ovoj svečanosti istinski uživalo te da su gosti sa sobom ponijeli isključivo pozitivne impresije.

Kako je to izgledalo sinoć u Filmu pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića, a sve fotografije uskoro očekujte i na našoj Facebook stranici.

[flagallery gid=255]