Portal 072info

Upriličeno svečano otvorenje Astra Cluba u Zenici (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Protekle sedmice u Zenici je upriličeno senzacionalno otvorenje Astra Cluba, a koji je svojim svjetskim standardima okupio veliki broj zeničke javnosti koja je odlučila prisustvovati svečanom otvorenju.

– Do sada sam bio u dosta klubova, ali ovo ovdje zaista je nešto što nismo imali prilike vidjeti u našem gradu. Najnoviji aparati, profesionalno osoblje, savjeti i prijatna atmosfera nešto su što će me definitivno često privući da dođem ovdje i pobjegnem od svakodnevnice – kazao je jedan od posjetilaca za 072info.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svečanost je uveličana pored besplatnog pića i hrane za mnogobrojne igrače koji su odlučili biti dio senzacionalnog otvorenja i živom muzikom, a što je na čelu sa prelijepim ambijentom i odličnom lokacijom oduševilo posjetioce.

Razne igre na sreću, ugodna zabava, najbolje mjesto u gradu za zabavu, ljubazno osoblje spremno na konsultacije sa vama, najnoviji i najsavremeniji aparati, veliki broj posjetilaca koji se svakodnevno vraćaju u Astra Club samo su neki od razloga da ukoliko još uvijek niste i vi dođete i uživate.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vidimo se u Astra Clubu na adresi Londža 77, a kako je to izgledalo na senzacionalnom otvorenju pogledajte u fotogaleriji?!

[Galleries 559 not found]

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME