Portal 072info

Upute NS BiH u vezi sa ulaznicama za utakmicu Belgija-BiH

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jednu od presudnih utakmica u kvalifikacijama za EURO 2016. naša najbolja selekcija će odigrati protiv Belgije u Briselu, 3. septembra 2015. godine. Već sada je evidentno veliko interesovanje bh. navijača u zemlji i inostranstvu, koji žele  da prisustvuju ovom meču i pomognu Zmajevima da izbore povoljan rezultat, prenosi novinska agencija Patria.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Nakon dogovora NS BiH i FA Belgije, utvrđena su sljedeća pravila koja se odnose na kupovinu ulaznica za navedenu utakmicu. Za navijače BiH rezervisano je 3.800 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 30 EUR.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

FA Belgije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

– Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica,  najkasnije do 31. 07. 2015. godine. putem email adrese:ticketing_belgium_bih@nsbih.ba
Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije  svog  identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika – kažu iz Saveza.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji.

Nadležna služba NS BiH će razmotriti sve aplikacije do 10. 08. 2015. godine, kada će započeti prodaja ulaznica.
U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost prodaje ulaznica i u Briselu, na dan utakmice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kontakt osoba NS/FS BiH je Dženita Sijamić, tel: 033/276-679 (email: ticketing_belgium_bih@nsbih.ba)

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME