Urnebesna reakcija Novotravničanina nakon otvaranja kafića: Borio sam se za ovo

Urnebesna reakcija Novotravničanina nakon otvaranja kafića: Borio sam se za ovo

I u Novom Travniku su se nakon 52 dana, na radost brojnih posjetitelja, otvorili ugostiteljski objekti, a urnebesna reakcija Novotravničanina Ivana Stanić se proširila internetom.

“Osjećaj je fenonemenalan”, poručuje Ivan, te dodaje:

“Pijemo laganu jutarnju kavu, družimo se, grad je konačno prodisao. Ja sam se borio za ovo, čak sam i sanjao, sanjao sam gazdu kako istovara robu, sanjao sam kako ljudi ulaze u Code. Jednostavno u san mi je dolazila kava i druženje”.

U izjavi za centralna.ba je rekao kako su svakodnevni rituali bili poremećeni novim korona virusom i uvedenim mjerama, te da je sve to utjecalo na građane ali da su sada “konačno prodisali i mogu da žive normalno”.

Ivan ima i poruku za gledaoce te poručuje: “Ostanite jaki da dadnete otpor ovoj situaciji, napokon smo svi skupa uz Božiju pomoć, doživjeli i ovaj dan”.

U ovom snimku je izjavu dao i ugostitelj Ivan Ostojić, također iz Novog Travnika, koji je kazao kako je izvanredan osjećaj biti ponovo u kafiću i družiti se sa prijateljima. 

“Uvedene su rigorozne mjere za goste u kafućima i uposlene, ali mislimo da će to lagano popuštati s vremenom, kad se uputi u posao kako treba”, rekao je.

N1

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica