Portal 072info

Urnebesni opis 12 horoskopskih znakova na putovanju

NA PUTU
Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Djevica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpion krišom pojeo sendvič da ga niko ne bi tražio “griz”. Strijelac je nabio sunčane naočale i skinuo japanke, pa bose noge dignuo na sjedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

Blizanac je već promjenio nekoliko statusa na Fejsbuku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo Škorpion jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…” Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj zaflekat bermude.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novce i računa koliko mogu u prosjeku potrošiti po danu, Vodenjak isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

NA ODREDIŠTU

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Thank God, stigli smo”, stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodenjak lajka. Ovan je već u moru. Škorpion je skupa s torbom zauzeo kupaonIcu zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru. Djevica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari!

Strijelac je otišao u obilazak mjesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuha juhu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Što horoskopski znakovi rade na odmoru? Blizanac objavljuje statuse na fejsu, Djevica živčani zbog nereda, a Jarac se ne odvaja od svog kalkulatora.”

NA PLAŽI

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

‘Juhuuu, evo nas na plaži’, Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Twitteru: na slici je Djevica ispod šešira s obodom metar i pol, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u ručnik s likovima iz crtanih filmova.
Vaga ima kupaći kostim u vrijednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strijelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta. Škorpion je okrenuo leđa i zabranio taggiranje.

Vodenjak se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema slici, otplivao je 200 metara.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U VEČERNJEM PROVODU 

“Party Night”, twitta Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenili na suncu svi osim Djevice. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strijelac je pozvao cijelo susjedstvo na party, Škorpionu se to nije svidjelo pa se mrgodi u ćošku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rak svima servira tanjuriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodenjak predlaže da se sutra ide na tečaj ronjenja ili u podvodni ribolov, Jarac na tabletu računa da li je to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

Cafe.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME