Portal 072info

USKORO NA OBN TV Počinje nova najglamuroznija sezona “Zvezda Granda”

Najgledaniji show u regionu „Zvezde Ggranda“ u novu sezonu ulazi sa spektakularnom scenografijom, sjajim takmičarima i novim pravilima

Nova scenografija za 11. sezonu “Zvezda Granda” potpuno je promjenjena i izgleda najglamuroznije do sad. Napravljena je u obliku zvijezde i na svakom od šest krakova nalazi se sto za kojim sijedi po jedan član žirija.

U sredini zvijezde nalazi se dio predviđen za kandidata koji na scenu izlazi liftom. Članovi žirija svoje glasove “da” i “ne” daju pritiskom na taster. Razlika u odnosu na prethodnu sezonu sezonu je u tome što se ispred svakog člana žirija nalazi zid koji se podiže i sputa u zavisnosti od glasa koji dodijli. Ukoliko dodele glas “da” zid se spušta i mogu da gledaju nastup kandidata, a ukoliko pritisnu “ne” zid se podiže i ne mogu da ga vide.

Ovogodišnja scenografija po svom izgledu i rasvjeti može da parira najpopularnijim svetskim show programima, a koliko je novca uloženo u nju najbolje je da prosudite sami.

O sudbini kandidata odlučivaće žiri u sastavu: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Aca Lukas i Viki Miljković.

Pored Saše Popovića u produkcijskom žiriju i u novoj sezoni nalaziti će se Snežana Đurišić, muzička urednica “Zvezda Granda”.

Sanju Kužet će zamijeniti na voditeljskoj poziciji Sanja Ćulibrk.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box