Uskoro optužnica protiv pedofila s karanfilom: Silovao djevojčicu u Begovom Hanu

aa 2
Podijelite vijest

Saša S., 45-godišnji pedofil iz Srbije koji je u Begovom Hanu kod Žepča početkom marta silovao 14-godišnju djevojčicu, koju je prethodno namamio putem Facebooka, nalazi se u pritvoru u KPZ-u Zenica, a ova mjera produžena mu je do 7. juna ove godine, potvrđeno je za „Avaz“ iz Tužilaštva ZDK.

Hrabri mještanin

Iz Tužilaštva, također, kažu da istraga u ovom mučnom slučaju još nije okončana te da se čeka okončanje određenih „istražnih radnji koje je naložio tužilac prije podizanja optužnice“.

ČITAJ JOŠ:  Tragedija na M-17: Žena preminula tokom vožnje 

Podsjećamo da je hrabri mještanin Begovog Hana Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog autootpada, uhvatio pedofila i zadržao ga do dolaska policije.

Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK, on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi s krivičnim djelom silovanje.

U ruci držao cvijet
U ruci držao cvijet

Poznat odranije

Pedofil je u Žepče iz Srbije došao autobusom, gdje ga je na stanici čekala djevojčica, jer se, bez znanja roditelja, tako ranije s njim dogovorila.

ČITAJ JOŠ:  U Maglaju pronađeno 3,4 kilograma droge

Kada je Mešeljević vidio kako grli i ljubi djevojčicu, pozvao je njene roditelje. Pedofil mu je pokušao pobjeći, ali ga je Mešeljević pronašao u šumi skrivenog iza jedne stijene.

Savladao ga je i oborio na zemlju. Ubrzo su stigli i drugi mještani, koji su ga opkolili i zadržali ga do dolaska policije. Monstrum je u momentu hvatanja u ruci imao crveni karanfil.

Saša S. je tokom saslušanja rekao da je i ranije osuđivan. Prema nezvaničnim saznanjima, u Srbiji je poznat po napadima na djecu.

ČITAJ JOŠ:  SLUČAJ U BIH: Šakom udario muškarca, zadobio je teške povrede


Podijelite vijest