Uskoro ukidanje RS-a, BiH će biti jedinstvena zemlja više nacija jednog naroda?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

bih1911sdfee

Danski dnevni list BT objavio je skandalozno pismo jednog od sudaca haaškog tribunala, Frederika Harhoffa, koje je uputio svojim kolegama: “Haaški sud ne dijeli pravdu, već provodi političke odluke.” Harhoff je izravno optužio suca Theodora Merona da je vršio pritisak na stare suce, te je u sve umješana CIA sa MOSSADOM, prenosi Udarno.com. Interesantno je da je predsjednik suda Meron najstariji sudac sa 83 godine.

Uvjeren sam da će skorašnje presude Karadžiću, Mladiću i Šešelju biti konačan pad Republike Srpske. Građani RS-a moraju se pripremati da će se te granice samo obrisati, a BIH biti jedinstvena zemlja više nacija jednog naroda. –  rekao je agent CIA- e.

“Nedavne presude izazvale su kod mene duboku profesionalnu i moralnu dilemu, koju nisam do sada iskusio. Najgora od svega je sumnja da su neki moji kolege izloženi političkom pritisku. To nije moj posao, koji bi trebao služiti principima razuma i pravde.

Zločinci Perišić, Šljivančanin, Gotovina i Markač, te brojni za mene zločinci su prošli nekažnjeno.” – tvrdi danski sudac Frederik Harhoff koji je potvrdio izjave Carle Del Ponte o opstrukcijama koje radi CIA. Kako Udarno.com ima suradnika CIA-e  za izvor, na ovaj novi skandal im je rekao sljedeće:

“Kada mediji nekoga proglase zločincem, dožive šok shvaćajući da nema dokaza za takvo nešto. CIA je uredno dostavljala svoje informacije i dokaze sudu. Prvo se htjelo spriječiti rat i očuvati Jugoslaviju, no Tuđman, Kučan i Alija su htjeli slobodu.Milošević je navodno htio spasiti Jugoslaviju, krv je pala. Milošević je nažalost umro. Danas bi bio osuđen, kao i Tuđman. Neki generali su napuhano odgovorni za zločine u kojima nisu sudjelovali, koje nisu mogli spriječiti, neki su potpuno iskrivljenih uvjerenja bačeni u rat kao psi ubojice.” Kako mislite da će Haaški sud završiti svoj rad ? Što mislite o Gotovini? Vrši li Vaša agencija pritisak na suca Merona? “Takav ponuda Meronu bila strašan skandal sa strašnim posljedicama. Sudac Meron je jedan izniman karakter i profesionalac, a naša mišljenja su takva kakva su. CIA je pratila rat i poslije ratno stanje. Gotovina uopće nije bio mnogo pametan, gurnut je u bijeg koji nije htio, da bi se žrtvovao za cijelu zemlju. O tome znaju Mladen Bajić i Stipe Mesić. Gotovina zna sada puno više o svemu. Nažalost to nije slučaj sa šestorkom, oni su se previše zaletjeli u BIH. Ni Američke snage nisu mogle kontrolirati stanje u BIH. To je stravično. U tom ratu san o velikoj Srbiji i Hrvatskoj je postao jasan.” Ali ipak Hrvati nisu ostvarili granice u Hercegovini, niti zemlju, niti republiku, dok je Srbija dobrim djelom okupirala BIH. Slažete li se da je Srpska ok za BIH? “Moram reći samo svoj pogled prema tome. BIH je preživjela zvjerstva od obje strane. No Srbija je agresor. Uvjeren sam da će skorašnje presude Karadžiću, Mladiću i Šešelju biti konačan pad Srpske. Građani srpske moraju se pripremati da će se te granice samo obrisati, a BIH biti jedinstvena zemlja više nacija jednog naroda.”

Izvor: boljatuzla.ba