Portal 072info

Ušla u Parlament: Srbija ima novu seksi političarku (FOTO)

18.10.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Panorama grada Sarajeva. Photo: Armin Durgut/PIXSELL
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dubravka Kralj je budući poslanik u Skupštini Srbije, poručio je Ivica Dačić, predsjednik Socijalističke partije Srbije u sinoćnjem obraćanju poslije prvih rezultata glasanja na izborima.

Lider socijalista je simbolično je rekao da će SPS “igrati Ligu prvaka, za razliku od nekih”, a potom je predstavio i nova mlada lica, koja će predstavljati stranku u parlamentu. Među njima, za oko je mnogima zapala djevojka koja je stajala rame uz rame sa Dačićem i koja je svojom ljepotom privukla pažnju javnosti.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Dubravka Kralj, je završila pravni fakultet i bila je treća na listi SPS i Jedinstvene Srbije za republičke izbore, odmah iza Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme.

Na odluku da upiše Pravni fakultet pomalo je uticala i porodična tradicija, jer joj je djed bio javni tužilac, potom i otac krenuo istim stopama, ali ju je život sada odveo na drugu stranu.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Poslije jučerašnjih izbora, kaže, na njoj je da u Narodnoj skupštini opravda povjerenje predsjednika SPS, čija je odluka da se i imena mladih socijalista nađu na izbornoj listi, ali i povjerenje koje su im građani Srbije ukazali.

Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info - klikni ovdje da preuzmeš!

REKLAMA
KRAJ REKLAME

PLAKAT ARNEL ZAVRSNI