18.10.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Panorama grada Sarajeva. Photo: Armin Durgut/PIXSELL
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Dubravka Kralj je budući poslanik u Skupštini Srbije, poručio je Ivica Dačić, predsjednik Socijalističke partije Srbije u sinoćnjem obraćanju poslije prvih rezultata glasanja na izborima.

Lider socijalista je simbolično je rekao da će SPS “igrati Ligu prvaka, za razliku od nekih”, a potom je predstavio i nova mlada lica, koja će predstavljati stranku u parlamentu. Među njima, za oko je mnogima zapala djevojka koja je stajala rame uz rame sa Dačićem i koja je svojom ljepotom privukla pažnju javnosti.

Dubravka Kralj, je završila pravni fakultet i bila je treća na listi SPS i Jedinstvene Srbije za republičke izbore, odmah iza Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme.

Na odluku da upiše Pravni fakultet pomalo je uticala i porodična tradicija, jer joj je djed bio javni tužilac, potom i otac krenuo istim stopama, ali ju je život sada odveo na drugu stranu.

https://www.instagram.com/p/B9ICnKbB91j/?utm_source=ig_embed

Poslije jučerašnjih izbora, kaže, na njoj je da u Narodnoj skupštini opravda povjerenje predsjednika SPS, čija je odluka da se i imena mladih socijalista nađu na izbornoj listi, ali i povjerenje koje su im građani Srbije ukazali.