Portal 072info

USPJEH MLADOG ZENIČANINA Fast food “KING” postao zenički brend za brzu hranu

Mladi zenički poduzetnik Adnan Luković odlučio se prije nekoliko mjeseci pokrenuti privatni biznis, otvaranje fast fooda. Iako trenutno situacija u državi ne ulijeva optimizam da se neko bavi privatnim biznisom, hrabri Zeničanin optimištično je ušao u svoj projekat.

Tako je zeničkoj javnosti predstavljen Fast food “KING”, koji se odmah na samom
startu zahvaljujući profesionalnom pristupu izdvojio od drugih i zadobio pažnju brojnih Zeničana i Zeničanki.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uloženi maksimalni napori, isključivo kvalitetna i uvijek svježa hrana, pažljivo birane cijene i uvijek nove ponude učinile su “KING” za kratko vrijeme zeničkim brendom o kojem se priča isključivo u superlativu.

Bogatom ponudom hrane, rekordno brzom besplatnom dostavom na području grada, ljubaznim osobljem i kontinuiranim inovacijama već duže vrijeme “KING” je postao sinonim za dobru hranu i provjereno mjesto za brojna domaćinstva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tako uspješni mladi poduzetnik Adnan Luković predstavlja svijetlu tačku u teškom stanju u kojem se nalazi BiH, ali i primjer kako se uz mnogo truda, zalaganja i zagarantovan kvalitet može postići mnogo toga.

Iako je mali broj onih koji do sada nisu bili u prilici probati neko od brojnih jela koje nudi Fast food “KING”, sve navedeno dovoljan je garant da već sada kontaktirate KING i uvjerite se zbog čega brojna zenička javnost svakodnevno naručuje neka od jela sa roštilja?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fast food “KING” nalazi se u Travničkoj ulici, kod Osnovne škole “Miroslav Krleža”, a možete ih kontaktirati i na broj telefona 062 875 212.

Jedi kao kralj…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 1
    Share
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME