Uspješni predizborni skupovi ASDA u Puhovcu i Radinovićima (FOTO)

PROMO – IZBORI 2016 – Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica održala je jučer uspješne predizborne skupove u Puhovcu i Radinovićima.

Skupovi su održani na prepunim seoskim trgovima, uz veliku posjetu i zainteresiranost naročito omladinske populacije.

Iz razgovora sa mještanima zaključeno je da ih posebno opterećuju pitanja neravnomjernih i nejednakopravnih uslova zapošljavanja, nerješavanje infrastrukturnih problema, kao i bojazan da će i ovi izbori proći u mnogobrojnim neispunjenim obećanjima.  

Kandidati stranke koji su se obratili mještanima ovih sela istakli su da ASDA ima realne planove za budućnost, kao i stručne i nekompromitovane kadrove koji će ih harmoniziranom dinamikom  ostvarivati.

Kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak, naglasio je mještanima da je u osnovi rješavanja svih nagomilanih lokalnih problema ‘proizvodnja’ novih vrijednosti i punjenje gradskog budžeta, a za šta on sa ASDA strankom ima realno ostvariva rješenja.

Pri tome novi investicioni projekti neće biti otvarani samo kao predizborna ikebana, što je već postalo praksa za zavaravanje birača u borbi koalicionih partnera za očuvanje vlasti

velikiizbori

[flagallery gid=832]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE