Portal 072info

Uspješni predizborni skupovi ASDA u Puhovcu i Radinovićima (FOTO)

PROMO – IZBORI 2016 – Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica održala je jučer uspješne predizborne skupove u Puhovcu i Radinovićima.

Skupovi su održani na prepunim seoskim trgovima, uz veliku posjetu i zainteresiranost naročito omladinske populacije.

Iz razgovora sa mještanima zaključeno je da ih posebno opterećuju pitanja neravnomjernih i nejednakopravnih uslova zapošljavanja, nerješavanje infrastrukturnih problema, kao i bojazan da će i ovi izbori proći u mnogobrojnim neispunjenim obećanjima.  

Kandidati stranke koji su se obratili mještanima ovih sela istakli su da ASDA ima realne planove za budućnost, kao i stručne i nekompromitovane kadrove koji će ih harmoniziranom dinamikom  ostvarivati.

Kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak, naglasio je mještanima da je u osnovi rješavanja svih nagomilanih lokalnih problema ‘proizvodnja’ novih vrijednosti i punjenje gradskog budžeta, a za šta on sa ASDA strankom ima realno ostvariva rješenja.

Pri tome novi investicioni projekti neće biti otvarani samo kao predizborna ikebana, što je već postalo praksa za zavaravanje birača u borbi koalicionih partnera za očuvanje vlasti

velikiizbori

[Galleries 832 not found]

Podijelite članak

Počitajte još

Zagađen zrak u Zenici: Građanima se preporučuje smanjen boravak vani

072info

Otkud lisica u centru Zenice: Gdje je mudrica krenula

072info

Više od 150 trudnica na besplatnom edukativnom druženju u Zenici

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box