Portal 072info

USPJEŠNO IZVEDEN TAJNI ZADATAK: Goran se vratio u kuću VB uvjeren da ga se Tina zaželjela (VIDEO)

Svega nekoliko trenutaka nakon što je njegove tajne odaje napustila Vesna, Goran se uputio prema glavnoj kući Velikog Brata i pozdravio stanare koje je protekla tri dana pratio preko plazmi.

Stanari su se trebali praviti kao da ne znaju ništa o njegovu boravku u tajnoj kući, dok jeGoran tvrdio da je tri dana proveo s Lejlom kada je iznenada saznao da je publika izglasala da se ponovno vrati u show.

Tina je, naime, istoga dana dobila tajni zadatak uvjeriti Gorana da joj nedostaje te da se kaje zbog njihovog odnosa koji je od samih početaka narušen. I izgleda da je to maestralno izvela budući da je 48-godišnji Sarajlija pri svome povratku bio oduševljen upravo njenom reakcijom.

Kada je ušao u ispovjedaonicu nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo zbog Tininih, doduše odglumljenih, osjećaja. Smatra da ona sada napokon ima mišljenje o njemu koje je trebala imati od samoga početka. „Možda nikada nije kasno ako netko zaista želi promijeniti mišljenje“, uzbuđeno je rekao Goran koji je čak i zapljeskao Tininom iznenadnom „preobraćenju“.

Više saznajte večeras u dnevnoj emisiji Velikog Brata od  21:45 na OBN TV!

Podijelite članak