USRED SVADBE IZVEO JE MAJKU I PUNICU: Ono što im je ovaj mladoženja priredio rasplakalo je čak i mladu (VIDEO)

USRED SVADBE IZVEO JE MAJKU I PUNICU: Ono što im je ovaj mladoženja priredio rasplakalo je čak i mladu (VIDEO)

Vjenčanja su događaji koji nesumnjivo iščekuju svi, a posebno mladenci. Iako svako od njih uglavnom liči jedno na drugo, mladenci se trude da na neki način ostave svoj pečat i budu autentični i drugačiji od onoga što su gosti ranije viđali.

Dok su se prisutni zabavljali na jednoj svadbi u Egiptu, a mlada sjedila za stolom, mladoženja je odlučio da joj priredi nesvakidašnje iznenađenje.

Bernadet Galego, organizatorka vjenčanja podijelila je sa korisnicima TikToka jedan zanimljivi performans mladoženje, koji je izašao na podijum i u jednom trenutku pozvao svoju majku i punicu da mu se pridruže u plesu.

Pošto su obje žene to bez premišljanja prihvatile, njih troje su uz zvuke muzike i ovacije gostiju, izveli nekoliko zanimljivih pokreta, što je goste potpuno raspametilo.

Mnogi su bili oduševljeni mladoženjom rekavši kako je tako zabavan suprug želja mnogih dama i tašta koje će se sigurno odlično slagati sa njim.

– Da, ja mogu samo da sanjam ovako zabavnog muža.

– Ovo je toliko puno poštovanja za …predivno.

– Savršena energija.

– Gdje mogu naći momka kao ovog bili su neki od komentara.

Kreativni i zabavni mladoženja je oduševio ljude na ovoj mreži a mnogi su komentarisali kako sigurno zbog njegove “vrckave” prirode neće nedostajati zabave i familiji. Osim toga, mnogi su se složili kako je ovo savršen primjer da se zet i punica mogu slagati isto kao što bi to mogao biti i slučaj sa snahom i svekrvom.

Mladoženja je zajedno sa majkom i punicom otplesao uz zvukove jedne poznate egipatske pjesme a publika je bila i više nego oduševljena. Nije poznato da li su pokreti i performans uvježbani, ali je sigurno da su mame bile spremne i na visini zadatka.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica