UTAKMICA SEZONE: SVI NA OTOKU! Čelik odlučuje o svojoj sudbini

FOTO: Ilustracija
FOTO: Ilustracija

Svi smo manje-više upoznati sa trenutnom situacijom u Premijer ligi BIH, pa dok se jedni bore za opastanak, drugi pak idu korak dalje.

Čelik je sjajno odigrao dosadašnje utakmice u najvišoj ligi Bosne i Hercegovine. Iako je zadnju utakmicu bio oslabljen zbog žutih kartona i povreda uspio je postići ono što je želio i približio se Olimpicu sa kojim će odigrati posljednju utakmicu ove sezone na stadionu Otoka u Sarajevu, gdje će oba tima odlučivati o svojoj sudbini i o tome koji ide u Europu.

Navijači Čelika se već spremaju. Nema sumnje da će Otoku ispuniti do posljednjeg mjesta, jer svi dobro znamo da na utakmicama Olimpica malo je domaćih navijača, osim kada igra protiv Željezničara i Sarajeva.

Svi smo pod velikim pritiskom, a o tome kako se igrači osjećaju suvišno je i pričati. Cijela Zenica će tog dana biti sa njima, cijela Zenica će očekivati pozitivan rezultat koji će nas odvesti u Evropu, a koji bi datum 26.5.2013. obilježio kao praznik za Zenicu. To bi bio naš dan radosti!

Na kraju je bitno napomenuti da Čelik nastupa u najboljem sastavu, što nam ulijeva veliko samopouzdanje i još veću želju za pobjedom, za Europom.

Iz Zenice dolazimo mi, mi smo tvoji vjerni Robovi
Samo Čelik tebe volimo i za tebe robijamo
I ZATO
Naprijed Čelik volimo te mi, naprijed Čelik naša ljubavi
Naprijed Čelik tebe slavimo i za tebe robijamo

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE