Portal 072info

UTAKMICU POSVEĆUJU OPERISANIM SAIGRAČIMA: Rukometaši Čelika u petak protiv Zrinjskog

Nakon teške Kup utakmice protiv RK Krajine iz Cazina, rukometaši  ,,Čelika” su, zbog velikog broja povreda, sinoć imali laganiji – više rekreativni trening pred narednu prvenstvenu utakmicu Premijer lige BiH sa RK Zrinjskim u Gradskoj areni u petak, 13. marta u 17.00 sati.

Adnan Bašić, trener ,,Čelika”:

Mi protiv RK ,,Zrinjskog” imamo imperativ pobjede, kako bi u slučaju pobjede RK Vogošće kod kuće protiv ,,Izviđača” ponovo zasjeli na čelnu poziciju gdje nam je i mjesto. I pored brojnih povreda u ekpi  – Jolović, Jaškić, Ćosić, Hadžihasić, sreća je da imamo dugu klupu i zato ću dati šansu svim igačima kako bi savladali uvijek opasan RK ,,Zrinjski” – kaže Bašić.

Aldin Begagić, pivotmen i sportski direktor ,,Čelika”  dodaje:

Ovećavam da ćemo ponoviti borbenost i zalganje naše ekipe kao i u prethodne tri utakmice, a tada rezultat neće izostati (pobijedili smo u posljednje tri utakmice u nizu – RK Bosnu, Sarajevo, RK Gradačac i RK Karjinu) . Pozivam ljubitelje rukometa da u što većem broju prisustvuju ovoj utakmici i podrže  nas na putu do samog vrha prvenstvene tabele. Ovu utakmicu posvećujemo  našim  opersanim saigračima – Milanu Duvnjaku i Aldinu Mehinoviću, kojima želimo brzi oporavak i povratak u ekipu  – poručuje Aldin Begagić.

UTAKMICA PROTIV ZRNJSKOG IGRA SE U PETAK, 13. MARTA SA POČETKOM U 17.00 SATI U GRADSKOJ ARENI. ZENIČANI DOĐITE – IGRAMO ZA VAS I ZA NAŠE OPERISANE DRUGOVE – PORUČUJU IZ RK ,,ČELIKA”!

Podijelite članak