Portal 072info

UZ MNOGE INOVACIJE, PRISTUPAČNIJE CIJENE: Svečano otvorena Pivnica Gatto (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mjesto urbane zeničke raje oduvijek je bila Pivnica Gatto, a koja svojim jedinstvenim ambijentom i zvucima pop-rock muzike godinama okuplja istinske poznavaoce prave muzike ali i zeničku javnost koja zna prepoznati objekat za dobar provod.

Iako je Gatto nakratko prekinulo svoj rad, upravo je to zatišje donijelo pravu buru novih i nesvakidašnjih događaja, izmjene cijena pića, ali i pregršt drugih inovacija koje očekuju posjetioce ove ugledne pivnice budući da je od prošle sedmice Gatto dobio svog novog vlasnika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svečano otvorenje koje je upriličeno u srijedu uistinu je oduševilo mnogobrojne Zeničane i Zeničanke, a koji već godinama tradicionalno dolaze u ovaj ugostiteljski objekat u kojem je uvijek zagarantovano dobar provod. Kruna svega jesu i inovacije u cijenama pića koje su znantno povoljnije nego su bile ranije, a otvorenje kuhinje koja počinje sa svojim radom za nekoliko dana samo je još jedan od pokazatelja da novi vlasnik uistinu želi provod koji je oduvijek bio odličan, upotpuniti sa inovacijama koje ih podižu stepenicu više.

Pored navedenih, goste Pivnice Gatto uskoro očekuju i brojne druge novosti i pogodnosti, a što je razlog više da svoj izlazak tokom sedmice ili u dane vikenda ponovo bez mnogo razmišljanja odlučite provesti u Gattu. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu koje novi vlasnik posjeduje, nove i povoljnije cijene pića, kvalitetna ponuda kuhinje, žive svirke i ugodan ambijent samo su neki od razloga zašto već ove sedmice trebate posjetiti ovaj eminentni ugostiteljski objekat.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako je to izgledalo u srijedu na svečanom otvorenju, a kada su sve posjetioce zabavljali momci iz popularnog benda Unplugged Nesh, pogledajte u fotogaleriji?!

[Galleries 493 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)