UZ MNOŠTVO INOVACIJA: Svečano otvoren Stari sat, posjetioci oduševljeni (FOTO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nakon kratke pauze sa svojim radom, najurbaniji zenički ugostiteljski objekat danas je uz brojne zvanice upriličio svečano otvorenje a koje predstavlja novu eru poslovanja Starog sata, budući da je došlo do promjene vlasničke strukture.

Veliki broj Zeničana i Zeničanki koji poštuju ovaj elitni zenički objekat koji je idealno mjesto za sve prigode danas su sa zadovoljstvom odlučili biti dio otvorenja Starog sata, a mnogobrojna zenička javnost sa nestrpljenjem je iščekivala ovaj dan.

ČITAJ JOŠ:  Slon ubio turistu koji je izlazio iz vozila

Budući da u Zenici vlada zatišje kada govorimo o noćnim provodima za urbanu zeničku javnost, svečano otvorenje Starog sata obradovalo je sve one koji godinama izlaze u ovaj ugostiteljski objekat.

Da će posjetioce očekivati brojne inovacije u narednom periodu pokazatelj su enterijerske promjene Starog sata, a pažljivo birani bendovi koji će iz vikenda u vikend oduševljavati sve one koji odluče posjetiti Stari sat garant su kako će ovaj objekat zadržati epitet urbanog mjesta.

Kako je to izgledalo na svečanom otvorenju Starog sata pogledajte u fotogaleriji Adisa Alića, a svakako večeras ne propustite live svirku Mozart benda u Starom satu koja će trajati do 23.30 sati.

ČITAJ JOŠ:  Izvoz bh. gljiva potisnuo je uvoz: Ove godine proizvodnja podbacila

[flagallery gid=525]

GODISNJICA
MARKETING