Portal 072info

UZ OGROMNO INTERESOVANJE: Aysun i ove godine slavila ljepotu (FOTO)

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ konstantno svojim klijentima donosi nešto novo, pozitivno, inovativno a sve to prateći svjetske standarde i kvalitete, pri tome ne zanemarujući na ekonomsku spremnost svojih klijenata.

Pored toga, svake godine tradicionalno organizuje i “Dane ljepote”, a kada kako stari tako i novi klijenti imaju priliku uživati u vrhunskim uslugama i profesionalnom osoblju pri tome plaćajući sve usluge u pola cijene.

Upravo su ‘Dani ljepote’ realizovani protekle sedmice, a koji su izazvali ogromno interesovanje mnogobrojnih Zeničana i Zeničanki.

Tako su ‘Dani ljepote’ omogućili svima onima koji vode brigu o svome izgledu da po 50 % nižim cijenama posjete Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ u PC Aksa, ali i Nail studio ‘Aysun’ u Shopping centru Džananović, te uživaju u vrhunskim tretmanima.

‘Dani ljepote’ izazvali su veliku pažnju Zeničana i Zeničanki koji nisu do sada imali prilike testirati usluge ovog svjetskog salona, ali su svakako ostali oduševljeni ljubaznošću i profesionalnošću osoblja, stoga su odmah istog dana zakazali novi termin za neki od tretmana. Pored onih koji su protekle sedmice po prvi put posjetili Aysun, mnoštvo je i onih koji su stalni posjetioci Aysuna, te su iskoristili ovu akciju kako bi po jefitnijim uslugama uživali u nekim od njima omiljenih tretmana.

“Do sada sticajem okolnosti nisam imala prilike posjetiti ovaj uistinu svjetski salon, međutim ‘Dani ljepote’ bili su konačno nešto što me podstaklo da dođem i poklonim sebi malo pažnje. Moram priznati da se nisam pokajala, te da sam se lično uvjerila u sve pozitivne priče koje sam do sada čula o ovom salonu. Ubuduće nema razloga da brinem gdje otići kada je u pitanju moj izgled, a da pri tome budem zadovoljna konačnim ishodom” – kazala nam je Zeničanka po završetku tretmana u Aysunu, te se uputila u Nail studio Aysun gdje je također iskoristila neku od usluga.

Naš fotograf Adis Alić svakodnevno je posjećivao Nail studio i Frizersko-kozmetički salon Aysun dok su trajali ‘Dani ljepote’, stoga vam donosimo fotogaleriju u kojoj možete vidjeti kako Aysun slavi ljepotu. Valja još istaći kako svake godine u proljeće i jesen Aysun obilježava sedmicu ljepote, tako da svi oni koji nisu imali prilike posjetiti Aysun za vrijeme atraktivne ponude ove jeseni, pozivamo ih da u proljeće obavezno budu dio onih koji vode brigu o svome izgledu i uživaju u popustu od 50%.

[Galleries 446 not found]

Podijelite članak