AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Internet / Zabava

Ustajanje iz kreveta čim alarm počne da zvoni je samo po sebi teško, a ukoliko ste velika spavalica onda ćete barem nekoliko puta utišati alarm, okrenuti se na drugu stranu i nastaviti da spavate.

Međutim, nova aplikacija Snap Me Up će unijeti živost prilikom ustajanja iz kreveta, prenosi Telegraf. Naime, ova aplikacija vas tjera da uslikate selfi kako bi alarm prestao da zvoni. Iako možda zvuči bezveze, Snap Me Up će vas zapravo natjerati da odmah ustanete iz kreveta, jer ćete za slikanje selfija morati da otvorite oči i namjestite se ispred kamere.

Ova vrsta aplikacija nije ništa novo. Postoji gomila njih koja će korisnike natjerati da riješe matematički zadatak ili neku mozgalicu kako bi se razbudili i kako bi se alarm isključio. Međutim, ova aplikacija se možda izdvoji iz gomile s obzirom da je slikanje selfija i dalje veliki trend u svijetu, naročito među omladinom.

Selfiji napravljeni uz pomoć ove aplikacije bit će sačuvani u galeriji sa tačnim vremenom i datumom, a njih potom možete podijeliti sa prijateljima ili na društvenim mrežama. Snap Me Up za Android besplatno možete preuzeti OVDJE.