Uz ove aplikacije vaš iPhone bit će puno zabavniji i korisniji

The new Apple iPhone 6S and 6S Plus are displayed during an Apple media event in San Francisco, California, September 9, 2015. REUTERS/Beck Diefenbach

Appleov iPhone 6S već je neko vrijeme na tržištu, a ako ste ga tek sad kupili, vjerojatno razmišljate o aplikacijama koje bi još trebali instalirati. Gomilu aplikacija vjerojatno ste već isprobali, a činjenica je da nakon instalacije i jedne probe, većina samo stoji na telefonu. Vaš iPhone uz ove će biti puno zabavniji i korisniji uređaj.

Google Photos

Google Photos je odlično rješenje za spremanje i backup fotografija u cloudu. Niste ograničeni prostorom, već kvalitetom fotki jer za one u najvišoj kvaliteti treba platiti. Ima i napredno prepoznavanje koje omogućuje da tražite određene stvari u fotografijama, a albume lako možete dijeliti s prijateljima. Fotografije možete urediti i poboljšavati te kreirati GIF-ove.

Google

Foursquare

Iako je Swarm postao zasebna aplikacija kojom prijateljima možete javiti gdje se nalazite,Foursquare je i dalje iznimno koristan. Kad ste na putu njime možete pronaći mjesto za jelo ili izlazak te popularne znamenitosti u vašoj blizini zahvaljujući odličnom sustavu preporuka.

VSCO

VSCO je odlična alternativa Instagramu za uređivanje fotografija i nudi gomilu filtera kojima ćete poboljšati fotografije. Nudi i više opcija za uređivanje samih fotografija, a mnoge postavke oponašat će stare fotoaparate. Nudi vam besplatni backup fotografija na njihov vlastiti cloud.

Yahoo Weather

Vjerojatno ste isprobali mnoštvo aplikacija za vremensku prognozu, a jedna od zasigurno najboljih je Yahoo Weather. Krasi ju odličan dizajn uz jednostavno prikazane sve potrebne informacije kako bi znali kakvo vas vrijeme očekuje danas ili u sljedećim danima. Uz to će vam i prikazivati prekrasne fotografije s Flickra za lokaciju na kojoj se nalazite.

Copy

Pocket

Kroz dan posjetimo gomilu stranica i često veliku većinu njih zaboravimo spremiti za kasnije, no Pocket je provjereni servis koji nam olakšava da spremimo bilo koji link i kasnije to čitamo u odlično dizajniranom okruženju. Dobra stvar Pocketa je što se može integrirati u velik broj aplikacija, a članke može spremiti kako bi ih čitali offline.

Sworkit

Sworkit je jednostavan kao i glazbeni player na vašem telefonu, a poput albuma ovdje slažete vježbe u svoj osobni program. Nudi vam se cijeli spektar vježbi kako bi kreirali svoj program za vlastite fitness ciljeve. Analiza 30 fitness aplikacija pokazala je kako je ova aplikacija najbliža uputama za trening Američkog koledža sportske medicine. Lite verzija je besplatna, ali prikazuje oglase.

Sworkit

Cal

Tražite li moćan planer, Cal je ponajbolji za vaš iPhone što se tiče dizajna i mogućnosti, ali i jednostavnosti dodavanja novih zadataka u vaš kalendar. Lako se može spojiti s velikim servisima poput Google Kalendara, Outlooka ili iClouda, a omogućuje da direktno iz kalendara obavijestite ljude o nekom događaju ili čestitate rođendan prijatelju s Facebooka.

Prethodni članakPOMOZIMO ZENIČANINU: Mladom Vedadu Šabanoviću hitno potreban lijek (FOTO)
Sljedeći članakČelik sutra u Crikvenici igra prvu od četiri pripremne utakmice (FOTO)