Uz ove lake trikove gubit ćete kile

Screenshot 14 7

Julce Latoy je osobna trenerica i instruktorica fitnessa u New Yorku koja često slavnima pomaže da izgube kilograme i vrate se u formu. Neke od zvijezda s kojima je dosad radila su: Hannah Bronfman, Amanda Seyfried te Mary Kate i Ashley Olsen.


Podijelila je svoje savjete za uspješno mršavljenje.

Radite čučnjeve s utezima

Čučnjevi s utezima uvijek su odličan odabir. Sagorjet će vam najviše kalorija, a mnoge stvari – trbušnjaci, noge, gluteus – moraju raditi kako bi pravilno napravili čučanj. Osim toga, sjedenje i ustajanje je nešto što radite svaki dan, pa zašto ne biste od toga napravili vježbu koja je stvarno funkcionalna.

Da bi gubili kile, jedite češće

Julce kaže da je zaista zdrav način disciplinirane prehrane zapravo jesti češće.

Grickalice su mi jako važne. Svim svojim klijentima kažem da su grickalice ključne. Nikada nemojte čekati dok ne ogladnite, tada donosite loše izbore u prehrani. Uvijek se pobrinite da imate međuobrok i da su vam šećeri na pristojnoj razini.

Najbolja grickalica za gubitak težine

– Ja ne radim u uredu i često ne znam kada ću jesti ručak. Moj omiljeni međuobrok je pola jabuke s maslacem od kikirikija ili badema. Tako ćete dobiti proteine, masnoće i vlakna, a ovaj međuobrok pomoći će vam stabilizirate razine šećera i održat će vas sitim do vaše sljedeće pauze.

Odaberite pravu proteinsku pločicu

Julce kaže da je proteinska pločica također dobar način za izbjegavanje gladi, ali morate odabrati pravilnu. Ona odabire one s najmanje šećera.

Najbolji način da gubite kile je da jedete sporije

Najvažniji savjet koji Julce daje i koji odmah možete početi primjenjivati, jest da jedete sporije.

– Uvijek smo u žurbi i jedemo na brzinu, ali vaš želudac je samo određene veličine. Kalorije se nakupljaju kada se prejedete. Uzmite zalogaj, pa otpijte malo vode, razgovarajte pa opet uzmite zalogaj, uživajte u hrani, tako ćete uspjeti primijetiti kada ste se najeli – savjetuje Julce.

Predanost je ključna

– Zdravlje je način života. Znam da je to kliše, svi to govore, ali priprema i predanost su ključni. Odvojite vrijeme za pripremu hrane, kupovinu zdravih namirnica i planiranje obroka. Gubitak kilograma i zdravo hranjenje traže vrijeme, ali ako ste predani i dobro pripremljeni, isplatit će vam se – zaključila je ona.