Portal 072info

Uz ovih nekoliko stvari doživjet ćete fantastično seksualno iskustvo

Prema najnovijem istraživanju, ljudi koji u krevetu proizvode zvukove, imaju mnogo bolje seksualno iskustvo od onih koji su akteri “nijemog seksa”.

Osim toga, muškarci funkcionišu drugačije od žena pa ne možete očekivati da u svakom trenutku osjećaju šta vam treba. Umjesto da ih navodite da “čitaju između redova”, upotrijebite seksi uzdahe i šapate i otvoreno im stavite do znanja šta vam prija i šta vas uzbuđuje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Krik zadovoljstva
Možda je pogodio ono savršeno mjesto, a onda prešao na nešto potpuno nezanimljivo. Kako biste ga ponovno odveli na pravi put, ispustite seksi uzdah kojim ćete mu dati do znanja da je ono što je upravo uradio, šta god to bilo, ono što bi trebalo da nastavi da vam radi. Razmislite, kako biste vrisnule da ste dobile bingo pa prevedite taj “krik radosti” na seksi jezik.

Šapat želje
Komunikacija u krevetu je zapravo odraz komunikacije i odnosa u vezi uopšteno. Ukoliko i za trpezarijskim stolom imate poteškoća da razgovarate o problemu koji vas muči, onda vjerovatno nećete uspjeti da mu se “otvorite” ni u krevetu. Ipak, imajte na umu da je to vaš partner pred kojim ne bi trebalo da se ustežete i pokušajte da mu kažete ono što želite. Najjednostavniji način će biti da mu to tiho šapnete dok je u vama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tihi uzdasi
Čak i najtiši zvuk bolji je od potpune tišine, kažu stručnjaci. Zašto? Zato što je to vrsta komunikacije koja će vas dodatno povezati s partnerom u krevetu. U zavisnosti od načina na koji stenjete ili uzdišete, daćete mu do znanja šta vam se od njegovih poteza sviđa više, a šta manje ili, pak, čega bi trebalo da se kloni.

Veliko finale
Ako u krevetu baš i niste “vokalni tip”, vašem partneru moglo bi biti teško da dokuči da li ste doživjele orgazam. Zato, većini frajera uzdasi su poprilično velika pomoć pri kraju, kada treba da izvrši završni pritisak ili vas dodirne baš tamo odakle će da pokrene lavinu velikog zadovoljstva. Zato, znajte da je bilo kakva riječima ili uzdasima formulisana reakcija (od zadovoljnog “O, daaaaaa“, pa do izdaha potpune izmorenosti) bolja od ćutanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME