Uz pomoć ovih modnih detalja, svaki će stajling izgledati glamurozno

8 104

Modni detalji za kosu poput ukosnica, rajfovi za kosu uvijek su dobrodošlo osvježenje svakom stajlingu te će mu dati posebnu notu.

Iako je zbog pandemije svakodnevica posve izmijenjena pa su postali nepoželjni uobičajeni načini druženja prije ‘novog normalnog’, to ne znači da nije nestala potreba za lijepom odjećom.  Upravo zbog toga, slatki ukrasi poput svjetlucavih ukosnica, glamuroznih rajfova ili efektnih traka za kosu mogli bi postati naši najveći saveznici ove godine. 

Ukrasi za kosu mogu odigrati važnu ulogu te sasvim običnoj majici i udobnim hlačama dati dozu glamura. Umjesto trošenja novca na novu odjeću, budite kreativni i iskoristite ono što već imate u ormaru te zaokružite modnu kombinaciju uz pomoć neodoljivih modnih detalja za kosu. 

Osim toga, to vas rješava još jednog troška, odlaska frizeru, jer sami brzo i lako možete napraviti svečanu frizuru u svojem domu uz pomoć ovih svjetlucavih accessoirea koji imaju još jednu dobru stranu, a to je da nisu pretjerano skupi. Ovi cool detalji jako su praktični i mogu nam pomoći u situacijama u kojima muku mučimo s frizurom jer nismo stigli oprati kosu ili riješiti dosadni izrast pa ga moramo nekako zakamuflirati. 

Ponuda je nikad bogatija pa samo birajte između rajfova, šnala, šarmantnih traka za kosu, mašni…

Copy

Avaz

Prethodni članakZemljotres jačine 3,1 stepen po Rihteru potresao BiH, epicentar kod…
Sljedeći članakSnimljen trenutak novog zemljotresa, stanovnik Petrinje: “Bože smiluj se, ne mogu više izdržati”