UZ SPEKTAKULARNI VATROMET: Hiljade Kakanjaca i fanova iz BiH dočekali Gileta (FOTO)

UZ SPEKTAKULARNI VATROMET: Hiljade Kakanjaca i fanova iz BiH dočekali Gileta (FOTO)

IMG_6757
Foto: Benjamin Hazić/072info

Nakon što je u subotu završeno finalno veče takmičenja "Zvezde Granda" koje se prikazuje na televiziji Pink, Amar Jašarspahić Gile nakon što je završio obaveze prema produkciji, večeras je došao u svoj rodni grad. Jašarspahić je kao glavnu nagradu dobio stan u Beogradu, ali i snimanje CD-a, koncert u rodnom gradu i 300.000 dinara (oko 5.000 KM). Pehar pobjedniku ovog muzičkog takmičenja uručila je Svetlana Ceca Ražnatović, a valja istaći kako je ukupno imao 168.718 glasova.

Iako je slavlje u gradu vladalo odmah po proglašenju Amarove pobjede, ipak se večeras pripremio spektakl povodom njegovog dočeka iz Beograda. Tako su stotine Kakanjaca ali i fanova iz drugih gradova ponosno skandirali njegovo ime, slaveći veliku pobjedu ne samo Gileta i Kaknja nego cijele Bosne i Hercegovine. Veliki doček okarakterisao je i veliki vatromet, a oduševljenje velikim dočekom pobjednik 'Zvezda Granda' usitinu nije mogao sakriti.

U Kaknju je, u čast njegove pobjede i dobrodošlice iz Beograda, postavljen i veliki bilbord u strogom centru sa natpisom 'Ti si ponos Kakanja' što je još jedan od pokazatelje koliku podršku mu je pružio njegov rodni grad, a proslavi je prisustvovao i pobjednik ZMBT, Denial Ahmetović.

Podsjećamo, prvi koncert u njegovoj karijeri trebao bi se desiti 05. jula na stadionu Rudara, a što će definitivno biti veliki emotivni trenutak za popularnog Kakanjca. Već je snimio svoj prvijenac kojeg potpisuju Enes Endži Mavrić i Peđa Medenica, a koji će se premijerno izvesti u subotu u okviru specijalne emisije 'Zvezde Granda' televizije Pink.

Naša zemlja dobila je još jednu veliku zvijezdu koja je svoj talenat predstavila cijelom Balkanu, a kako je to večeras izgledalo u gradu dobrih ljudi, pogledajte u fotogaleriji.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica