Užas koji je potresao BiH: Popio je kafu, ona ga je pitala gdje im je dijete…

Užas koji je potresao BiH: Popio je kafu, ona ga je pitala gdje im je dijete…

Mještani Breze još su u šoku nakon što je Adis Bećirspahić (28) u ponedjeljak navečer u porodičnoj kući monstruozno usmrtio svoju desetomjesečnu kćerku.

Ekipa “Dnevnog avaza” posjetila je danas mjesto Kortnik, u kome su živjeli Adis i njegova nevjenčana supruga Nejla Botić (18), gdje smo zatekli vidno uznemirene komšije, zgrožene mučnim slučajem u njihovom susjedstvu.

porodicna-kuca

Porodična kuća u kojoj se desio monstruozni zločin

Kobne večeri, kako nam govori, Nejla je bila na poslu, dok je Adis ostao s djevojčicom kod kuće. U jednom momentu je došao u kafić gdje je Nejla radila. Sjedio je tu sat, nakon čega je saopćio šta se dogodilo.

– Popio je kafu, ona ga je pitala gdje im je dijete. Prvo je rekao da je sve uredu i da je djevojčica kod drugarice. Nakon sat, kada ga je ponovo pitala gdje je dijete, rekao joj je da kćerke više nema i da je mrtva – prepričala nam je Esma.

Šta je pokazala obdukcija tijela ubijene bebe, kakve povrede joj je nanio otac, kako je reagirala Nejla, kakav je život vodila s mužem, ispovijesti rodbine i komšija čitajte u sutrašnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”.

Autor: Redakcija – Avaz.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica