Užas koji je potresao BiH: Popio je kafu, ona ga je pitala gdje im je dijete…

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mještani Breze još su u šoku nakon što je Adis Bećirspahić (28) u ponedjeljak navečer u porodičnoj kući monstruozno usmrtio svoju desetomjesečnu kćerku.

Ekipa “Dnevnog avaza” posjetila je danas mjesto Kortnik, u kome su živjeli Adis i njegova nevjenčana supruga Nejla Botić (18), gdje smo zatekli vidno uznemirene komšije, zgrožene mučnim slučajem u njihovom susjedstvu.

porodicna-kuca

Porodična kuća u kojoj se desio monstruozni zločin

Kobne večeri, kako nam govori, Nejla je bila na poslu, dok je Adis ostao s djevojčicom kod kuće. U jednom momentu je došao u kafić gdje je Nejla radila. Sjedio je tu sat, nakon čega je saopćio šta se dogodilo.

ČITAJ JOŠ:  Bankarka optužena da je s računa klijenata ukrala više od 18.000 KM

– Popio je kafu, ona ga je pitala gdje im je dijete. Prvo je rekao da je sve uredu i da je djevojčica kod drugarice. Nakon sat, kada ga je ponovo pitala gdje je dijete, rekao joj je da kćerke više nema i da je mrtva – prepričala nam je Esma.

Šta je pokazala obdukcija tijela ubijene bebe, kakve povrede joj je nanio otac, kako je reagirala Nejla, kakav je život vodila s mužem, ispovijesti rodbine i komšija čitajte u sutrašnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”.

ČITAJ JOŠ:  Na Balkanu sve isto kao i prije 30 godina, i dalje se najbolje živi u Sloveniji, a najlošije u BiH

Autor: Redakcija – Avaz.ba

GODISNJICA
MARKETING