UŽAS: Otac četveromjesečnu bebu šutnuo u glavu, majku vukao po asflatu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Policija u Zaječaru uhapsila je 41-godišnjeg M.B. zbog sumnje da je počinio krivično djelo naseilje u porodici.

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mjesta i povrijeđenu porodilju, koja je njegova nevjenčana supruga, odvezla u Urgentni centar s bebom.

Nezvanično, ona je ljekarima kazala da je bebu njen nevjenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cijele noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice. Međutim, ljekari su vidjeli i da je majka pretučena, i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesretna žena ima serijski prelom rebara.

ČITAJ JOŠ:  Užas : Roditelji donijeli mrtvu bebu u bolnicu

Kako nezvanično saznaj Kurir, osumnjičeni N. B. se posvađao sa svojom nevjenčanom suprugom Ž. P. (32) i počeo da je tuče. Udarao je po cijelom tijelu, žena je pala, on je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu. Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je cijelu stranu tijela, nanio joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevjenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

ČITAJ JOŠ:  Izboden maloljetnik: Dotrčao do autobuske stanice držeći se za vrat i molio za pomoć

Osnovno javno tužilaštvo dalo je prijedlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.

GODISNJICA
MARKETING