UŽAS U VISOKOM: Silovao kćerku pa joj dao 20 KM i zaprijetio da nikome ne smije ništa reći

Screenshot 5 52
Podijelite vijest

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv T. A. iz Visokog, kojom ga tereti za silovanje kćerke, koje se desilo početkom ove godine u njihovoj kući.

Nakon silovanja, kako se navodi u optužnici, kćerki je dao 20 KM i zaprijetio joj da o nikome ne smije ništa reći, jer će je istjerati iz kuće i oboje će imati probleme.

Visočanina Tužilaštvo tereti za silovanje i rodoskrvnuće, a optužnicu je potvrdio sudija za prethodno saslušanje Opštinskog suda u Visokom.

ČITAJ JOŠ:  Policija na nogama, u Dom zdravlja dovezeno beživotno tijelo! 

Prema optužnici, ovaj gnusni čin desio se u kasnim večernjim satima u noći sa 14. na 15. februar ove godine, u kući u kojoj optuženi stanuje sa suprugom i kćerkom.

Sve se desilo kada je njegova supruga spavala u dnevnom boravku, dok su u drugoj sobi spavali optuženi i njegova kćerka.

On je, kako se navodi u optužnici, sa kćerke je pokušao strgnuti prekrivač. U optužnici Kantonalnog tužilaštva ZDK-a detaljno je opisano na koji način se desio ovaj monstruozni čin, nakon čega je kćerka u jednom momentu uspjela da oslobodi ruke i odgurne oca od sebe, ali to ga nije zaustavilo.

ČITAJ JOŠ:  TRAGEDIJA U BIH: Smrtno stradao muškarac tokom sječe drva u šumi

“Nakon toga je on odmah ustao, navukao hlače i vratio se na kauč na kojem inače spava, a potom joj ponovo prišao”, navodi se u optužnici.

Nakon što je, kako stoji u optužnici, ponovo prišao te zadovoljio svoje potrebe pored kćerke, dao joj je 20 KM i zaprijetio da o tome što se desilo ne smije nikome govoriti.

“Zaprijetio joj je da će je istjerati iz kuće i imaće probleme i ona i on”, navodi se u optužnici Kantonalnog tužilaštva ZDK-a.


Podijelite vijest