UŽAS U ZADRU: Ubio suprugu, otišao na policiju i prijavio se!

policija_no__ilust_531488S1Mate Z. (62) došao je oko 18.45 sati na portu zadarske policijske uprave i rekao policajcima da je upravo, nekoliko stotina metara dalje, u stanu u naselju Voštarnica, ubio svoju suprugu Anu Z. (53).

Još uvijek nije poznato kako je i zašto Zadranin ubio suprugu. Prema prvim neslužbenim informacijama, muž je ubio suprugu nakon svađe.

– Poznajem te ljude. Bili su uvijek normalni. Ne znam što se danas dogodilo jer smo u jednom trenutnu čuli kako žena viče: “Neću, neću”. Bila je jako glasna i činilo nam se kao da je muž na nešto prisiljava. Taman kada sam mislio pozvati policiju, više se ništa nije čulo. Uskoro smo vidjeli policiju i Hitnu pomoć – rekao nam je susjed koji je sjedio u obližnjem kafiću.

Neki susjedi koje smo zatekli ispred zgrade ispričali su kako su čuli ženu da doziva “upomoć”.

– Obavili smo očevid i ono što vam mogu reći da je žena pronađena mrtva u stanu, a o vrsti oružja za sada ne mogu govoriti – izjavio je županijski državni odvjetnik Ivan Galović.

No, kako neslužbeno doznajemo oružje nije niti pronađeno, a muškarac je suprugu do smrti pretukao ili šakama ili nekim predmetom. 

U trenutku ubojstva u stanu nisu bila njihova odrasla djeca – sin i kćer. Susjedi pričaju da su dvoje supružnika često viđali kako se drže ruku pod ruku te su svi u šoku zbog stravičnog ubojstva.

24sata.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE