Užasan slučaj: Zadavio rođenog brata, pa otišao u kafanu

Policija nocna
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

U petak nešto poslije 17 sati u Kučevu dogodila se tragedija. Ivan Milić (43) u tuči je zadavio svog rođenog brata Mirka, a prema nezvaničnim informacijama razlog je žena koja je živjela sa njima u zajedničkom domaćinstvu.

Ivan je tokom popodneva bio u gradu i nakon povratka kući zatekao je rođenog brata Mirka sa ženom sa kojom je živio. Potukli su se i Ivan je zadavio svog rođenog brata.

  • Samo što sam čula šta se dogodilo i ne mogu da povjerujem. Obojica braće su alkoholičari a nastradali Mirko je već odavno poznat policiji zbog raznih krivičnih dela. Živeli su svo troje u vrlo lošim uslovima u podrumskim prostorijama jedne stambene zgrade, iako su se često svađali ništa nije ukazivalo da će da se dogodi ovako svirepo ubistvo i da brat podigne ruku na rođenog brata – kaže vidno potresena mještanka.

Ivan Milić (43) odmah nakon što je ubio svog rođenog brata, prema nepotvrđenim informacijama otišao je u kafanu i prisutnima je rekao: “Ubio sam govedo!”. Ubrzo nakon toga policija iz Kučeva ga je privela i odredila mu je mjeru zadržavanja, prenio je Informer.