UŽASNE SCENE IZ BIH: Organizovana tuča srednjoškolaca, dvojica se tukla, ostali gledali (VIDEO)

safe image php 2
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

S obzirom da ovaj slučaj nije zaprimljen u Policijskoj upravi Velika Kladuša, a isto tako, slučaj prema našim informacijama nije prijavljen ni Srednjoj školi Velika Kladuša

– dužni smo reagovati.
S najboljom namjerom želimo upozoriti da se ovakve situacije više ne dešavaju među školskim dugovima. Jer škola je mjesto prijateljstva i suradnje, ne svađa i tuča. Škola je obrazovna i odgojna institucija iz koje trebamo izaći i kao obrazovanije, ali i kao plemenitije osobe.

ČITAJ JOŠ:  UŽAS U ZENICI: Udario djevojku šakom u glavu i rekao da su sve žene ku*ve

Prema svemu sudeći, izgleda da je tuča unaprijed dogovorena.  Nitko od “gledatelja” nije reagovao i pokušao spriječiti nasilje između školskih drugova sve do samog kraja video snimka – kada se umješao jedan školski drug (od nekolicine koliko ih je bilo na okupu) te ih je razdvojio i smirio situaciju.

Cijela tuča odvija se u ulici Muhameda Miljkovića “Kuljin” u blizini srednjoškolskog dvorišta.
Prema informacijama koje je zaprimilo Uredništvo portala GP Maljevac, slučaj je poznat PU Velika Kladuša, ali još uvijek nije prijavljen, niti su, prema našim saznanjima, upoznate razredne starješine koji bi pozvali učesnike te ih disciplinski  kaznili i upozorili da se ovako nešto više ne dešava.

ČITAJ JOŠ:  Detalji eksplozije: Posljednji kazan za rakiju bio koban za oca, sina i zeta

Apelujemo na sve školske drugove i drugarice da se ovakvi slučajevi ne dešavaju – jer vjerujte (a govorimo Vam svima iz vlastitog iskustva) – jednog dana će te, nakon završetka srednje škole, žaliti što ste povrijedili svoje vršnjake.  Pogotovo onda, kada se nakon par godina sretnete i pijete kafu skupa. Uživajte u svojoj mladosti bez nasilja.

GODISNJICA
MARKETING