Portal 072info

UŽASNO: Policijski službenici ljubili i dirali dvije sestre

imagesCA29QYTC

Tužilaštvo Zeničko – dobojskog kantona tereti dvojicu tešanjskih policajaca, i to Nihada Bekrića i Dževada Škokana da su počinili krivično djelo i to bludnih radnji dok su bili na svojim dužnostima. Kako piše Dnevni avaz, Općinski sud u Tešnju prošle sedmice je potvrdilo ovu optužnicu te se očekuje izjašnjenje o krivnji optuženih do kraja mjeseca.

Njih dvojica su optuženi da su u noći između 10. i 11. avgusta ove godine, kao pripadnici Policijske uprave IV u Tešnju, zaustavili vozilo kojim je upravljala izvjesna M. K., rekavši joj da treba ići na sud i platiti kaznu od 200 eura zbog prekoračenja brzine.

Kako se navodi u optužnici, nakon toga je u vozilo oštećene ušao Bekrić te joj rekao da nastavi voziti, a potom da se zaustavi na jednom proširenju blizu rijeke Bosne. Tamo je pokušao nasilno poljubiti te je dirao po nogama i poljubio u obraz. S obzirom na to da je vozačica uporno odbijala da se ljubi s njim, pružajući mu fizički otpor, on joj je naložio da se vrati na mjesto odakle su krenuli.

Istovremeno, Škokan je zahtijevao od sestre E. K. da izađe iz vozila te se premjesti i sjedne na mjesto suvozača u policijski auto. Nakon što joj je pokazivao radar i brojeve na ekranu, pokušao je isto kao kolega, uspjevši je poljubiti prije nego se otrgnula i pobjegla u pravcu obližnje benzinske pumpe, gdje je sačekala povratak sestre.

Kako piše Dnevni avaz, obojica policajaca su, odmah po prijavi, suspendirana do okončanja postupka iz policijske službe.

Dnevni avaz

Podijelite članak