Uzavrele svatovske strasti: Ljubavnici se opustili pa pali u bunar

s 11
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Više sreće nego pameti imali su 25-godišnji djevojka i mladić koji su u naletu ljubavnih strasti u subotu oko 22 sata završili ni više ni manje nego u zdencu na parceli nedaleko od hotela Picoku u Đurđevcu u Hrvatskoj. Djevojka i mladić bili su gosti u svatovima, a nakon nekoliko plesova buknula je ljubavna „kemija“ između njih dvoje pa su tražili mjesto gdje će ljubovati, piše portal Podravski.hr.

I vrlo brzo su ga pronašli na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od hotela Picok. Uz šikaru ostao je stari zdenac koji je bio pokriven limenim poklopcem, a u naletu legli su na taj poklopac koji je pod njihovom težinom „popustio“ pa su oboje pali u bunar. Prava je sreća da njihov pad u bunar koji je dubok četiri metra nije imao tragične posljedice, a na ruku im je išla i činjenica da je na dnu bilo samo 30-ak centimetara vode.

ČITAJ JOŠ:  Velike poplave: Hiljade ljudi se evakuiraju
Imanje na kojem se nalazi bunar
 • Imanje na kojem se nalazi bunar Foto: Podravski.hr
 • Nakon pada i nenadanog kupanja djevojka je počela vikom tražiti pomoć, a nova sreća za djevojku i mladića bila je ta što je jedan od gostiju svatova bio u hotelskoj sobi pa je čuo povike. On je odmah izašao u predvorje hotela, no povika više nije bilo pa nije mogao locirati otkud su dolazili zazivi za pomoć. Ipak, nakon nekoliko minuta ponovno su se čuli povici pa ih je njihov junak locirao te ih uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

  ČITAJ JOŠ:  Iz Hitne pozivaju na oprez; Vrijeme je krpelja, kako reagirati u slučaju ujeda zmije i uboda insekata

  – U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma – pričaju nam gosti svatova. Sreća je, dodaju oni, da je sve dobro završilo pa da se sad mogu svi šaliti na račun novopečenih ljubavnika.

  ČITAJ JOŠ:  Snijeg stiže u Bosnu i Hercegovinu
  "Ne završavaju svi padovi u bunar tako sretno"
 • “Ne završavaju svi padovi u bunar tako sretno” Foto: Podravski.hr
 • – Nakon što smo saznali da je sve dobro prošlo, počeli smo se šaliti i da su naši Romeo i Julija htjeli pomoći mladencima da ožive tradicijski svatovski običaj odlaska na vodu koja se obavezno uzimala iz zdenca – kažu u šali gosti.

  Ipak, uzavrele svatovske strasti na zdencu, koje su srećom prošle bez tragedije, pravo su upozorenje i gradskoj upravi da „zatrpa“ bunar kako se ne bi nešto slično ponovilo.

  – Ne završavaju svi padovi u bunar tako sretno kao ovaj pa se nadamo da će mjerodavni reagirati – zaključili su svatovski gosti.

  GODISNJICA
  MARKETING