Screenshot 3 65
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
Kurbani 2021

U emisiji “Hit Tvit” na RTV Pink prikazane su fotografije koje su nedavno pokazane porodicama žrtava kriminalne grupe Velje Nevolje. Riječ je o autentičnim fotografijama koje su pripadnici ove grupe slali jedni drugima.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i bivši operativac Državne bezbjednosti Božidar Spasić tokom gostovanja komentarisali su stravične fotografije zločina Veljka Belivuka i njegovog klana koje su prikazane večeras.

Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste vidjeli, pokazano je porodicama. Neki su povraćali, neki su odbijali da gledaju, neki su govorili da to nije istina… Ovo što smo pokazali, trudili smo se da pokažemo što manje. Nažalost, ima mnogo više. Sve ovo što vidite, govori ko su ovi ljudi. Inače, ovo su sve navijači Partizana. Svi poklani su navijači Partizana – kaže Vulin.

Vulin je rekao i kako se ovakav užas više nikada neće ponoviti, kao i da mu je žao zbog tragedija porodica žrtava grupe Velje Nevolje. Istakao je i kako niko nije zaslužio da svoj život završi na ovako surov način.

Više nikada ničija majka neće morati da gleda ove slike. Boli me što se to desilo u ovoj zemlji, ali to se više nikada neće desiti. Jako mi je teško i zbog tragedija ovih porodica. Niko nije zaslužio da ovako završi, ovo se neće ponoviti.  – dodao je Vulin.