Uznemirujuće! Voz se zakucao u policijsko vozilo, djevojka umalo poginula

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Zbog jednog trenutka nepažnje policije u Koloradu dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj samo pukom srećom niko nije poginuo. Naime, voz je u punoj brzini naletio na njihovo patrolno vozilu u kojem je u trenutku nesreće sjedila uhapšena djevojka sa lisicama na rukama.

Policija je tog dana dobila dojavu da Rios Gonzales (20) u svom kamionetu prevozi oružje.

Nakon kraće potrage za njom policija je locirala njeno vozilo i zaustavila ga. Kako bi pretražili njen kamionet policajci su napustili svoj automobil i krenuli ka kamionetu.

Djevojka se bez opiranja predala, a oni su je odveli u njihovo vozilo parkirano na šinama.

Zatim su se vratili da završe pretres automobila. Dok su gotovo mehanički obavljali svoj posao desilo se nešto što je nije bilo ni moguće zamisliti.

Začule su se sirene koje signaliziraju dolazak voza. Policajci su tada počeli da paniče i govore djevojci da napusti vozilo.

Ali, vremena nije bilo i teretni voz je punom brzinom udario u vozilo, a uhapšena djevojka je u tom trenutku sjedila na zadnjem sjedištu i vrata do kojih je sjedila su bila zaključana.

„Je l’ bila unutra“, pita uplašeno jedan od policajaca dok mu kolega odgovara da jeste i da moraju da odmah pozovu Hitnu pomoć.

Tada obojica počinju da trče ka policijskom vozilu u kojima nalaze djevojku bez svijesti.

Po dolasku na mjesto nesreće ljekari su konstatovali da je zadobila brojne povrede, uključujući prelom ruke koji je zahtijevao operaciju, devet slomljenih rebara, prelom grudne kosti i ranu na leđima i glavi, piše Gardijan.

Djevojka se sada oporavlja, a policajci koji se se ponijeli krajnje nesavjesno će prema saopštenju tamošnje policije snositi posljedice.