UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ | ISPRAVLJENO – Na Vlašiću nije pronađeno tijelo čovjeka kojeg su pojeli vukovi, fotografije u članku od nestale osobe u Poljskoj

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Portal 072info prenio je 13. februara informaciju sa portala Banjaluka.net kako su na području prema planini Vlašić, između opština Kotor Varoš i Kneževo, lovci pronašli ostatke tijela nepoznate osobe a pretpostavlja se da su je ubili i pojeli vukovi. Međutim, ovaj članak, nakon provjere Raskrinkavanja.ba, korigovan je 15. februara, budući da je utvrđeno kako ovaj događaj nije zvanično zabilježen, odnosno da na Vlašiću nije pronađeno tijelo čovjeka kojeg su pojeli vukovi, dok fotografije u ovom članku za koje smo objavili da su sa lica mjesta nisu od navedenog događaja nego fotografije od nestale osobe u Poljskoj.

ČITAJ JOŠ:  Konobarica fingirala pljačku kafića: Ukrala 3.500 KM

Podsjetimo, u informaciji stoji da banjaluka.net sanaje kako se još uvijek se utvrđuju sve okolnosti kako je nastradala za sad neidentifikovana osoba, međutim provjerama je utvrđeno da se radi o lažnoj vijesti.

Milana Stojanović iz Odjela za odnose s javnošću Policijske uprave Banja Luka potvrdila je u telefonskom razgovoru za Raskrinkavanje da Policijska uprava Banja Luka nije evidentirala nijednu prijavu koja se odnosi na pronalazak posmrtnih ostataka na Vlašiću od 12.2.2023. godine. Pošto nikakva prijava nije zaprimljena, nije bilo ni “utvrđivanja svih okolnosti”.

ČITAJ JOŠ:  I OVO JE BIH: Policajac pendrekom slomio nogu vozaču

Shodno svemu navedenom, u nastavku nisu fotografije tijela i događaja koji se nije ni dogodio na Vlašiću nego fotografije od nestale osobe u Poljskoj.

GODISNJICA
MARKETING