Uzunović: Borbu za bolji život svih građana nastavljam na nivou Federacije BiH

Kenan Uzunović
Podijelite vijest

Kenan Uzunović, vijećnik u Gradskom vijeću Zenica i potpredsjednik Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad, obznanio je na svom Facebook profilu kako je kandidat na predstojećim Općim izborima. 

-Poštovani prijatelji, ovim putem vas obavještavam da sam se odlučio kandidirati na predstojećim izborima kako bih svoju dokazanu borbu za bolji život svih građana Zenice nastavio na nivou Federacije BiH.

Prateći ideju čovjeka koji se suprostavio osovini zla i oslobodio građane straha, najprije sam svoje političko djelovanje krenuo kao vijećnik, kada ste mi ukazali ogromnu podršku.

ČITAJ JOŠ:  Supruga Amela Tuke se oglasila: Dok sam živa i dok postoji SDA moj glas ide njima 

Uvjeren sam kako ste uočili moju iskrenu borbu za sve građane Zenice, ali i hrabrost i odvažnost da sugerišem na sve neregularnosti onih koji su nas bili doveli do provalije u Zenici.

Nažalost, sada je takva situacija na nivou Kantona i države, zbog čega sam smatrao da mi mladi moramo uzeti stvari u svoje ruke jer je ovo posljednji voz za spas! 

Očekujem da ćete prepoznati ideju Bosanskohercegovačke inicijative Kasumović – Fuad, podržati me na listi i omogućiti promjene na nivou Federacije. 

ČITAJ JOŠ:  Ko će biti potpredsjednici RS-a: Bratić i Pranjić u prednosti 

U narednim danima detaljno ću predstaviti plan i program svog djelovanja, što će vam uveliko olakšati odluku zbog čega mladi zaslužuju vaše povjerenje! – napisao je Uzunović.

Inače, Uzunović je nosilac liste za Zastupnički-Predstavnički dom Parlamenta FBIH. 


Podijelite vijest