Portal 072info

Valentinovo za parove koji nisu zaljubljeni u Valentinovo

Ako ne želite u restoran u kojem ćete jesti jela koja ne znate izgovoriti, ostanite doma i jedite nešto što bi jeli inače • Isključite mobitel, kompjuter i ostale smetnje i jednostavno uživajte jedno u drugome.

Neki ljudi obožavaju Valentinovo, a neki baš i nisu ludi za njim. Ako ste ti i tvoj dečko među onima kojima Valentinovo ide na živce i ne planirate nikakav romantičan izlazak, to ne znači da se svejedno ne možete dobro provesti. Ovo su stvari koje možete raditi i još uvijek reći da ste donekle ignorirali Valentinovo.

Večera kod kuće

Ako ne želite u restoran u kojem ćete jesti jela koja ne znate izgovoriti, ostanite doma i jedite nešto što bi jeli inače. Topli sendviči mogu biti jednako romantični kao i večera u restoranu, važno je da ste zajedno.

Trash filmovi

Romantične komedije su izbor većine parova koji ostaju doma i imaju filmsku večer, a ako želite ignorirati tu tradiciju, pronađite najveći trash film i uživajte smijući se.

Večer bez mobitela

I ostale tehnologije. Ionako će cijeli Facebook biti pun srca i romantičnih statusa – isključite mobitel, kompjuter i ostale smetnje i jednostavno uživajte jedno u drugome.

Podijelite članak