Portal 072info

Vani je pakleno vruće: Saznajte kakav seks je idealan tokom ljeta!

Nedavno istraživanje firme koja proizvodi kontraceptivna sredstva pokazalo je kako se ljudi osjećaju sretnije, energičnije i atraktivnije tokom ljeta ali im nije uvijek lahko da taj efekat prenesu u spavaću sobu.

Ovo je pokazalo istraživanje u kojem je jedan od 10 ispitanika priznao i to da nije isprobao ništa novo kada je u pitanju seks za vrijeme ljeta, prenosi Telegraf. Stručnjak za seks i veze Alis Fok objašnjava da je gotovo trećina nas spremnija za avanturu tokom ljetnjih mjeseci, ali da pogrešno tu energiju rasipamo na aktivnosti van spavaće sobe.

Zato je tim stručnjaka koji je radio na ovom istraživanju osmislio tzv. Pasoš za raj, svojevrsni seks-vodič prepun praktičnih savjeta koji će pomoći parovima da unaprijede svoj seksualni život kada ih visoke temperature u tome ometaju.

U ovom praktikumu za seks navodi se cijela lista seksi pomagala i pokreta koji mogu da prouzrokuju veće uzbuđenje onda kada imate utisak da bi vam od seksa bilo samo još toplije.

Kao najzanimljiviji pominju se: vibrator, lubrikanti (sa efektom hlađenja), kockice leda, slamčice (kroz koje duvate u erogene zone), postavljanje trske ispod vaših tijela (osjećaj je prijatniji), kupovina bazena na napuhavanje koje ćete postaviti u svom dvorištu skrivenom od očiju javnosti (i akciju odraditi u vodi), ali i predigra koja podrazumijeva masažu stopala, upotrebu hladnog tuša i mini pokrete jagodicama prstiju koji ne zagrijavaju, ali uzbuđuju.

Prema podacima dobijenim u istraživanju sprovedenom putem Facebooka ustanovljeno je još i ovo:
37 odsto ispitnika osjeća se slobodnije i rasterećenije tokom ljeta
– 26 odsto ispitanika je tokom ljeta pretežno raspoloženo za seks
46 odsto ispitanika kao glavni razlog zbog manjka seksa tokom ljeta navodi vrućinu
20 odsto ispitanika planira da tokom ljeta provede više vremena sa svojim partnerom
26 odsto ispitanika navodi da im je želja za seksom varirala usljed smjene godišnjih doba.

Podijelite članak