Varao je 6 godina s prijateljicom, a evo zašto ga nije ostavila

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Dženet Klivs je nakon 12 godina braka otkrila da ju je muž varao sa zajedničkom prijateljicom. Umjesto da se razvede, ona mu je pružila drugu šansu, a oni danas slave 30 godina braka.

Pročitajete njenu priču…

“Tesa je bila jedna od naših najbližih prijateljica, ali je takođe šest godina bila ljubavnica mog muža. Pa iako sam dosta puta mogla da vidim očigledne znake da među njima nešto postoji, bila sam potpuno slijepa da to vidim.

Sve sam saznala nako šest godina kada mi je Malkom priznao nevjerstvo. Znam da bi ga većina žena izbacilo iz stana, jer na kraju krajeva, kako možete da vjerujete muškarcu koji vas je toliko godina lagao.

Umjesto toga, ja sam ga zagrlila i rekla mu da mu opraštam. Danas, ma koliko to zvučalo čudno, smatram da je ta prevara nešto najbolje što nam se dogodilo. Da nije bilo toga, mislim da ne bismo proslavili 30 godina braka.

Malkom je bio moj drugi muž. Odmah me je očarao i pomogao mi da napustim prvi brak u kom nisam bila srećna. Ja sam takođe bila njegova druga žena i samo nakon godinu dana poznanastva smo se vjenčali.

Brak nam je bio bajkovit, ali nakon nekog vremena sve se promijenilo.

U tom period družili smo se sa još tri para od kojih je jedna bila Tesa, koja iako je bila 6 godina mlađa od mene, nikada nije pokazivala interes prema Malkomu.

Ipak vremenom stvari su postajale očigledne. Koristila je svaku priliku da sjedne pokraj mog muža, da ga dodirne ili uhvati za ruku. Njen suprug nije reagovao, a Malkom je sve vrijeme govorio kako su prijatelji.

Kada mi je suprug sve priznao shvatila sam da dio krivice leži u meni. Nisam se dovoljno borila za njegovu pažnju. Tesino prisustvo je ubilo moje samopouzdanje. Kod kuće više nisam bila zabavna i sumnje da me muž vara dovele su me dotle da se zapitam da li sam lijepa i zgodna iako sam oduvijek imala savršenu liniju.

Iako sam saznala da me je tolike godine varao, pa čak i spavao s njom ja sam ga zagrlila. Znala sam da sam i ja kriva za to, ali i da ne želim da ga izgubim. Malkom je tvrdio da nikada nije volio Tesu i da nije prestao da voli mene.

Bila sam ponižena, ljuta i povrijeđena, ali sam odmah znala da smo oboje krivi za to što nam se dogodilo.

I nakon svih detalja koje sam saznala, ne kajem se jer sam odlučila da ostanem s Malkomom. Mi smo se oduvijek voljeli. Sada znam šta zaista znači jak i srećan brak. Vjerovala sam da razvod nije jedino rješenje.

Kako bismo prevazišli sve, išli smo na savjetovalište gdje smo naučili kako da slušamo jedno drugo, a ne da se konstantno optužujemo.

Nakon dvije godine otišli smo u Grčku na ljetovanje gdje sam se po prvi put nakon prevare osjetila srećnom sa Malkomom. Tada sam znala da sam uradila pravu stvar.