Portal 072info

Vaš horoskop za mart!

horoskop

Zavirite i doznajte… Čemu ćete se veseliti, a čega se trebate paziti…

Ovan

Budite svoji. Ljubav: Bez grča i nepotrebnih kalkuliranja prihvaćat ćete nova zbivanja. Otvoreni poziv uputit će vam osoba koja će vam se svidjeti zbog svoje spontanosti. Ako ste u braku, mogući su izraženiji nesporazumi zbog financijskih problema. Karijera: Poslovi se zahuktavaju. Bit ćete zatrpani poslom, ponekad živčani jer se nećete uspjeti organizirati. Budući da će vaša marljivost biti udružena s kreativnošću, rezultati će biti odlični. Cosmo savjet: Ne ustručavajte se biti različiti i posebni.

Bik

Pokrenite se. Ljubav: Mogli biste se zaljubiti u nekog tko vam stvara više nevolja nego što donosi dobra. No od 18. ožujka mnogo toga će se otpetljati, a vi ćete znati na čemu ste i kakvu odluku donijeti. Poboljšanje odnosa očekuju i one u napetim vezama i brakovima. Karijera: Nemojte susprezati svoju ambiciju, istaknite se. Bit će izražena vaša moć zapažanja pa ćete prepoznavati i iskorištavati tuđe slabosti, a da pritom nikom ne nanesete štetu. Cosmo savjet: Ne zapostavljajte tjelesnu aktivnost, treba vam kretanja.

Blizanci

Čeka vas ljubav. Ljubav: Venera potiče vašu sklonost flertu i izlascima. Slučajan bi susret mogao biti fatalna prekretnica pa se potrudite u svakom trenutku biti dotjerani. Ako ste u vezi, od 18. ožujka moguće su razmirice ili će se netko uplesti u vaš odnos. Karijera: Sve će vam ići od ruke. Uspjet ćete napraviti sve što ste zamislili i to na svim područjima. Potrudite se obaviti važne zadatke i zaostatke dok ste tako kreativni i vješti. Cosmo savjet: Ne dajte da drugi toliko utječu na vas.

Rak

Ispunite ciljeve. Ljubav: Dobra vam je komunikacija s partnerom pa sada riješite nesporazume i dvojbe. Samcima savjetujemo više opreza u odabiru simpatije ili upuštanju u nove odnose jer biste mogli upoznati nekog tko neće biti iskren prema vama. Karijera: Od ovog mjeseca sve naglo kreće nabolje. Merkurova potpora od 18. ožujka uklonit će sve zapreke pa se posvetite ispunjavanju svojih ciljeva ili ostvarenju planova. Moguće je putovanje. Cosmo savjet: Izgladite nesporazum s voljenom osobom.

Lav

Više vjerujte u sebe. Ljubav: Oduševit će vas osoba koja je vaša suprotnost, no kad je bolje upoznate, shvatit ćete da imate dosta toga zajedničkog. Oni u braku bit će svadljivi i ljubomorni, no od 18. ožujka kvalitetnije ćete komunicirati pa ćete se manje svađati. Karijera: Dolazi kraj napornom i neugodnom razdoblju. Nakon 18. ožujka planeti će biti zaslužni za povratak volje i elana. Vaša kreativnost počinje bujati, vraćaju vam se inspiracija i samopouzdanje. Cosmo savjet: Razočarat ćete se u neke ljude, pazite kome vjerujete!

Djevica

Brinite se o sebi. Ljubav: Problemi idu prema svom razrješenju. Poboljšat će vam se osjećajna komunikacija pa ćete u otvorenom razgovoru s partnerom izgladiti nesporazume. Gajite li simpatije ili ste u vezi s osobom na poslu, odnos će se iskristalizirati. Karijera: Spretno ćete se nositi s poslovima koji su povezani s komunikacijama, biti dobro informirani i korak ispred konkurenata. No od 18. ožujka pripazite, skloni ste pogreškama! Cosmo savjet: Pozabavite se izgledom i odijevanjem, uljepšajte se.

Vaga

Zavedite simpatiju. Ljubav: Zbog Venerine potpore raste vaša potreba za pokazivanjem osjećaja i želja. Bit ćete optimistični i poticajni kako za sebe, tako i za sve koji vas okružuju. Spremni ste za novu romansu, koja bi se ovog mjeseca mogla dogoditi osam-ljenim Vagama. Karijera: Mogli biste se preseliti u novi ured, dobiti novu radnu opremu ili otići na kraće poslovno putovanje. Stabilizirat ćete financijsku situaciju, podmiriti dug ili povećati ušteđevinu. Cosmo savjet: Sad je pravo vrijeme da zavedete osobu u koju ste zaljubljeni.

Škorpion

Puni ste energije. Ljubav: Unesete li više sadržaja i mašte u brak, oboje ćete biti sretniji. Mogli biste rješavati obiteljsku problematiku, napete odnose s roditeljima ili razmišljati o selidbi. Samci će se zagledati u osobu koja će im jako imponirati. Karijera: Po tko zna koji put pokazat će se da se uspjeh može ostvariti samo uz disciplinu. Partnerski odnosi iziskivat će više opreza. No od 18. ožujka sve naglo kreće nabolje. Cosmo savjet: Sve teče glatko pa možete na putovanje ili u ljubavnu akciju.

Strijelac

Pazite na poslu. Ljubav: U bračnim odnosima bit će više stabilnosti. Nekima bi se mogla dogoditi ljubav s osobom iz drugoga grada, možda putem interneta i društvenih mreža. Uživat ćete u verbalnim nadmudrivanjima sa simpatijom pa ćete se sve više zaljubljivati u nju. Karijera: Organizirajte se kako biste stigli obaviti planirano. Iskrsnut će problemi, možda povezani s novim poslom, kolegom, financijama ili promjenom na radnome mjestu. Cosmo savjet: Ne budite previše velikodušni ili ležerni s novcem.

Jarac

Rješavajte probleme. Ljubav: Iza naizgled običnih situacija krit će se nove ljubavne prilike. Vaše će ljubavne akcije polučiti rezultate, ma koliko vam se strategija osvajanja simpatije činila osuđenom na propast. Nježnost i više romantičnih sadržaja neće zaobići ni one u braku. Karijera: Svi su preduvjeti za povoljan rasplet situacije, no bez vašeg sudjelovanja teško da će se išta pokrenuti. Uspjeh je vjerojatan i na financijskom planu, i to u dugoročnijem smislu. Cosmo savjet: Zašto se ne biste malo opustili i posvetili stvarima koje volite?

Vodenjak

Puni ste samopouzdanja. Ljubav: Moglo bi vam se dogoditi da upoznate osobu s kojom ćete brzo uploviti u vezu. Znat ćete što želite pa će i suprotni spol primjećivati sigurnost kojom zračite. U vezama će, unatoč povremenim svađama, ojačati duh partnerstva. Karijera: Djelovat ćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Situacije i projekti koji su dosad zapinjali krenut će u pravom smjeru. Moći ćete računati na potporu šefova. Cosmo savjet: Povucite prvi potez u ljubavi ili dajte simpatiji jasan znak!

Ribe

Ljubav: Napokon će se verbalizirati osjećaji koji postoje između vas i partnera. Reći ćete jedno drugome što mislite i pronaći način za rješavanje problema iz prošlosti. Pred samcima su nove prilike – vaše se šanse kod nekoga povećavaju! Karijera: Merkur u znaku daje vam veliku psihičku energiju pa će i drugi uvidjeti vašu sposobnost kvalitetnog i racionalnog zaključivanja. Bit ćete iscrpljeni nagomilanim obvezama, ali nemojte se štedjeti. Cosmo savjet: Obnovite kontakte s osobama koje dugo niste vidjeli.

Cosmopolitan.hr 

Podijelite članak