Portal 072info

Vaša frizura otkriva kakvi ste u krevetu

Tko bi rekao da postoji veza između načina na koji sređujete svoju kosu i seksa

Znanstvenici tvrde da postoji veza između seksualnih želja i vaše frizure. U kojoj ste grupi?

Konjski rep

Iako mnoge žene izgledaju kao nevine školarke, one koje nose repić iznenađujuće su ‘vruće’ među plahtama. Držanje kose podalje od očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.

Seksi savjet: volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako što ćete zapaliti nekoliko svijeća i usporite akciju prije seksa i ali i za vrijeme seksa. Uživajte u dugotrajnoj predigri prije vatrene kulminacije!

Uvijek besprijekorno sređena i uredna

Čak i kada ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste prije pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Sretniji ste dok vi vodite igru u krevetu, pa partneru rijetko dozvoljavate da preuzme inicijativu.

Seksi savjet: Ako uvijek imate kontrolu, to vas može spriječiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči – i prepustite mu se!

Divlja i raspuštena

To je znak da se dobro osjećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema s odlaskom u krevet, a i “poslužit ćete se” kad god vam dođe.

Seksi savjet: Volite prolaziti prstima kroz kosu? To često znači da biste voljeli istu stvar uraditi i svom partneru. Dakle, dirajte ga gdje god želite – on će vam vratiti istom mjerom!

Podijelite članak