Portal 072info

Vaša savršena svadbena priča neka bude naš zadatak

1371375_618248258197981_64356438_n

Odluka za zajedničkim životom predstavlja važan životni trenutak, a kojeg se svi sa zadovoljstvom i radošću sjećamo. Iako je za sreću i zajednički život dovoljno dvoje, ipak ne treba zaboraviti i na tradicionalno obilježavanje trenutka kada dvoje ljudi, koji žele svoju ljubav krunisati brakom, izgovore sudbonosno ‘DA’.

Stajanje na ‘ludi kamen’ uspomena je koja živi zauvijek u nama, a koju rado dijelimo sa nama bliskim ljudima i našim prijateljima. Taman kada nastanu slatke muke oko same organizacije priče koja se zove svadba, važnu kariku u obilježavanju tog životnog trenutka predstavljaju i fotografije i video zapis koji će zauvijek svjedočiti o danu kada su se dvije osobe zarekle na doživotnu ljubav. Kako u tom pogledu ne treba rizikovati i stvar prepustiti slučaju, dozvolite da vaše najveće životne trenutke zabilježimo na profesionalnom nivou.

Neka na uspomenu svadbe, na dan kada ste jedno drugome obećali vječnu ljubav u krugu onih koji vam znače u životu, ostanu prkositi fotografije i video zapisi. Ne dozvolite da budete jedni od onih koji su se poslije osjećali prazno budući da nisu razmišljali kako fotografija nikada ne može izblijediti, baš kao ni ljubav.

Obratite se profesionalnom timu koji će se pobrinuti da svojom uslugom učine vašu svadbenu priču savršenom, kontaktirajte ih na brojeve telefona 062 354 642 ili 062 491 717, a također im se možete pridružiti na Facebook stranicu klikom OVDJE.

Dan oslobođenja Zenica - 72. godišnjica

Podijelite članak