Portal 072info

VATROMET TAČNO U PONOĆ: Naša novinarka doživjela rođendansku čestitku za pamćenje (VIDEO)

Sinoć je naša novinarka Adla Abazović doživjela pravi šok i iznenađenje, nakon što ju je najbolja prijateljica Tea iznenadila rođendanskom čestitkom.

Rodjendanska tortaNaime, ona je na mostu kod Gradske arene Zenica postavila transparent sa natpisom “Moje maleno sretan ti rođendan, voli te tvoja Tea”, a nakon što je Adla “prevarena” da zbog poslovnih obaveza treba doći na parking prostor Arene nad zeničkom nebom počeo je spektakulrani vatromet.

Suze, osmijeh, šokiranost i pomiješane emocije pokazatelj su kako je njena prijateljica uspjela u svojoj namjeri, a Adla se u nastavku večeri dugo pokušavala smiriti od pozitivnog šoka i impresija.

Osim transparenta u crveno-crnoj kombinaciji zbog njene ljubavi prema NK Čelik, prigodna torta koja je također bila u bojama voljenog kluba sa fotografijom četiri faze prijateljstva između nje i Tee dodatno je uveličala cjelokupan čin.

Uvjereni smo kako će naša novinarka dugo pamtiti ovu rođendansku čestitku, a mi joj u ime portala želimo još mnogo ovakvih trenutaka u životu.

Video vatrometa pogledajte klikom OVDJE.
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box