Važio za favorita u Zvezdama Granda: Mahir Mulalić odustao od takmičenja zbog smrti majke

Mahir Mulalić iz Bosne i Hercegovine, koji je bio jedan od favorita za pobedu odustao je od takmičenja zbog smrti u porodici. Mahiru je preminula majka.

On nije našao snage da nastavi s takmičenjem, a Marija, kao i Saša Popović, imali su razumijevanja za njegovu odluku.

On se oglasio na instagramu gdje se potresnom porukom i slikom oprostio od svoje majke. U jednom od komentara podršku u teškom životnom trenutku dobio je i od Marije Šerifović.

“Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je.. Mati je mati.. Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam.. Tvoja neizmjerna dobrota, duboko razumijevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u emanet je nešto što će i dalje živjeti kroz nas.. Ti si bila i ostala naše svjetlo.. Naš pobjednik.. Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći.. Još mnogo toga lijepog bih ti volio reći, ali ostavit ćemo to za naš budući susret.. Molim Allaha dž.š. da ti podari Džennetske bašče, a ja ću nastaviti baš onako kako si me učila! Volim te MAJKO! ❤️🍀 Čuvajte svoju majku.. Jer kad ode, tek onda shvatite koga ste zapravo imali kraj sebe! ❤️🙏”, napisao je Mulalić.

https://www.instagram.com/p/CNNC9SWLK4i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Prethodni članakKćerka mu prešla na islam, a evo šta je on učinio kada je stavila hidžab
Sljedeći članakHusejn ef. Čajlaković: Smisao ramazana je da se vjernik vrati svojoj porodici