Već tri godine jede sirovo meso: Pogledajte kako izgleda njegov obrok

Screenshot 1 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Weston Rowe (39) iz Omahe u Nebraski redovno jede hranu poput sirove govedine, sirove jetre, sirove piletine, pa čak i mozga. Sve nabavlja s lokalnih farmi i kaže da ima puno više energije nego prije.

Nakon što je istražio zdravstvene prednosti sirovog mesa, Weston Rowe je u potpunosti prešao na sirovu prehranu. Kaže kako mu je ova prehrana puno pomogla u podizanju energije.

Već tri godine redovno jede sirovu hranu.

ČITAJ JOŠ:  Priča o dedi koji prodaje jaja: 'Uzela bih samo deset, ali ako ćete mi dati za dvije i po marke'

“Rekao bih da u ovom trenutku jedem 99 posto svježeg sirovog mesa i nikada nisam bio bolestan zbog takve prehrane. Više ne jedem prerađenu hranu i iskreno mi ni ne nedostaje. Meso i sirove mliječne proizvode dobivam od lokalnih dobavljača i prijatelja koji drže stoku, a ja u vrtu uzgajam vlastito voće”, ispričao je Weston.

Na hranu troši oko 230 KM. Njegov dan se obično sastoji od dva do tri obroka.

ČITAJ JOŠ:  Mladić divljao na autoputu vozeći 300 km/h i snimak objavio na internetu

“Ponekad preskočim doručak, ali ako sam gladan obično za doručak imam tri ili četiri sirova jaja i komad voća. Ručak je obično moj najveći obrok u danu. Pojedem pola kilograma sirovog mesa, neslani maslac i tri do četiri sirova jaja. Za večeru dodam i kuhani krumpir. Desert je sladoled napravljen od svježeg vrhnja, mlijeka, jaja i meda”, tvrdi Rowe, piše Daily Mail.

Svoje prehrambene navike i fotografije onoga što jede dijeli na Instagramu i YouTubeu. Iako dobiva puno negativnih komentara, kaže kako ga prijatelji i porodica podržavaju.

GODISNJICA
MARKETING