Portal 072info

VEČE LJEPOTE I ŠARMA: Upriličena revija ‘Maturalook’ by Aysun (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

IMG_8377 (Large)jjj

Sinoć je u zeničkom Cabaret Clubu upriličena revija maturskih frizura, šminke i noktiju simboličnog naziva ‘Maturalook’ u organizaciji Frizersko-kozmetičkog salona Aysun. Revija koja se sinoć realizovala za sve zeničke maturante prvi je događaj ovog tipa u Zenici, a veliki odziv posjetilaca pokazatelj je da su organizatori uistinu priredili nešto inovativno ali ujedno i korisno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Program koji je sinošnja revija ponudila, pored evidentnog oduševljenja, uspijevao je zadržati pažnju posjetilaca do posljednje minute. Tri grupe modela nosile su frizure za koje su bili zaduženi Merima Selimspahić, Emrah Skeledžija i Ismeta Pašanbegović, a pored revije upriličen je i muzički preformans za koji je bio zadužen DJ Adis Bašanović, dok je za voditeljski dio večeri bio zadužen eminentni zenički vokal Almir Hadžajlić Labud.

Veče ljepote i šarma koje se sinoć realizovalo u Zenici pokazatelj je kako se Frizersko-kozmetički Aysun istinski želi pobrinuti da u jednoj od najznačajnijih noći u životu zablistate kao nikada do tad, te da Vam pomognu u slatkim mukama koje matursko veče donosi sa sobom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako je to izgledalo sinoć u Cabaret Clubu pogledajte u fotogaleriji, a uskoro očekujte i iscrpniji album sa sinošnje revije na našoj Facebook stranici.

[Galleries 275 not found]

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME